Catering voor de bruiloft

Lekker eten, daar zijn we allemaal dol op. dus ook niet geheel onbelangrijk om na te denken over een cateraar. Hapjes, bubbeltjes, taartjes, cakejes en wat ga je aan je gasten serveren? Hier vindt u leuke ideeën.
SOS allergieën en diëten! Hoeveel verschillende menu’s moet je aanbieden op je bruiloft?

SOS allergieën en diëten! Hoeveel verschillende menu’s moet je aanbieden op je bruiloft?

Bruiloft catering: originele ideeën om je gasten te verrassen met een geweldig menu!

Bekijk met plezier de verschillende ideeën voor maaltijden op je bruiloft. Laat je inspireren voor de bruiloft catering!

Wat je duidelijk moet hebben bij het kiezen van je menu voor je gasten

De jurk is gekozen, de locatie is besloten. Het enige waar je nog over twijfelt is het menu dat je je gasten wilt voorzetten.

Hapjes die iedere gast wilt proberen op jouw bruiloft!

Het is duidelijk dat een van de dingen die gasten het leukst vinden aan een bruiloft het eten is. Geef je gasten goed te eten met deze ideeën!

Vocabulaire voor bruiloften: 27 concepten die je moet kennen

Bruiloften zijn uitgegroeid tot spektakels, zo gevarieerd en rijk dat het lijkt op een schatkist. Als jij binnekort gaat trouwen is het goed om de nieuwe vocabulaire door te nemen. Be up-to-date!

Midnight snack: wat geef je de gasten mee aan het eind van het feest?

De feestgangers wagen nog een laatste dansje en de eerste taxi’s voor je gasten zullen zo arriveren. Het is een leuk gebaar om je gasten nog een snack aan te bieden zodat ze niet met een knorrende maag thuis komen. Ook kan het een hint zijn dat het feest nu echt tot een einde komt en ze verzocht worden om huiswaarts te keren of het hotel op te zoeken!

Kinderen op de bruiloft? Hier een aantal handige tips voor een speciaal kinder menu!

Als je van plan bent om de kinderen van je familie of vrienden uit te nodigen, moet je ervoor zorg dat je een passend menu voor ze hebt. Deze jonge gasten mogen niet vergeten worden. We hebben wat tips om ook de kleintjes een heerlijke maaltijd voor te schotelen! Aan tafel!

De beste catering services voor je bruiloft in Noord-Holland!

Bij het organiseren van een bruiloft is er één onderdeel dat misschien wel de meeste zorg en voorbereiding vereist: de catering. Hoe fijn zou het zijn als je deze taak aan iemand anders zou overlaten?

5 heerlijke en originele desserts voor je bruiloft!

Pas op dat je niet begint te kwijlen bij het zien van deze overheerlijke desserts!

Dineren met je gasten: hoe presenteer je de menukaart?

Een paar ideetjes voor een originele presentatie van de menukaart.

De beste food trucks voor op jouw bruiloft!

Het is geen geheim dat wij bij Zankyou gek zijn op food trucks en daarom konden wij het ook niet laten om een selectie te maken van onze favorieten en die met jou te delen!

Zie meer artikelen

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie