NL Login

Inspiratie voor de bruidegom

Alles over mannenzaken kunt u hier vinden! Voor de stijlvolle man inspirerende nieuwe trends, laat uw trouwpak op maat maken, vindt tips over het kiezen van uw trouwpak of vindt hier de allerbeste trouwpakken leveranciers.
Lieve kadootjes om je bruidegom te verrassen op jullie trouwdag

Lieve kadootjes om je bruidegom te verrassen op jullie trouwdag

Top 10 parfums voor de begeerlijke bruidegom
Top 10 parfums voor de begeerlijke bruidegom
Heb je al nagedacht over het geurtje voor je bruiloft? Of ben jij de aanstaande bruid en zoek je nog een mooi cadeau voor je ...
SYU Men’s Gear & Grooming Centre voor de bruidegom
SYU Men’s Gear & Grooming Centre voor de bruidegom
Wil je als man goed op je bruiloft voor de dag kunnen komen is een bezoek aan de SYU men's gear & grooming centre onontbe ...
Overleden dierbaren herdenken op je bruiloft
Overleden dierbaren herdenken op je bruiloft

Je bruiloft is een van de mooiste dagen uit je leven en natuurlijk wil je deze dag delen met de mensen die je lief zijn. Maar wat als een van je dierbaren is overleden? Het gemis zal op zo’n belangrijke dag extra groot zijn.  Sommige bruidsparen kiezen ervoor om die verdrietige leegte in stilte met […]

11 Gallerij De meest elegante bruid en bruidegom met vlinderdas
De meest elegante bruid en bruidegom met vlinderdas

Bent u op zoek naar supplementen voor de styling van uw aanstaande? Als je niet weet of je een stropdas of strikje moet kiezen, bekijk dan zeker deze galerie, dan verdwijnen al uw twijfels meteen. Het strikje is perfect voor paren die een ander tintje willen geven aan hun look. De beste optie blijft natuurlijk de klassieke zwarte pak. Maar als je iemand bent die veel van kleur houd, waarom dan niet kiezen voor een roze, geel of groen patroon?

Hoe kies ik mijn bruidspak
Hoe kies ik mijn bruidspak

Mannen heb in het algemeen wat meer moeite met het uitzoeken van hun perfecte outfit voor de trouwerij. Hier een paar handige tips en voorbeelden om er geweldig uit te zien op je grote dag!

Video 25 mooie, grappige, lieve huwelijksaanzoeken!
25 mooie, grappige, lieve huwelijksaanzoeken!

We hebben er hier op de redactie al hónderden gezien, maar tóch komen steeds weer die waterlanders bij het zien van lieve, originele of grappige huwelijksaanzoeken. Hier weer een prachtige compilatie van 25. Zwijmel, zwijmel!

Geen man voor een trouwpak? Dit zijn de alternatieven!
Geen man voor een trouwpak? Dit zijn de alternatieven!

Bij een bruiloft verwachten de gasten het bruidspaar vaak te zien in een traditionele outfit, een bruidsjurk en een trouwpak. Wat zijn de alternatieven voor een trouwpak? Er zijn er gelukkig genoeg.

Video Zeg het met licht: mooi huwelijksaanzoek
Zeg het met licht: mooi huwelijksaanzoek

Weer zo´n mooi huwelijksaanzoek, ditmaal met licht. Vooral de voorbereiding is cool om even te bekijken. Wát een werk!

Huwelijksaanzoek: top 5 originele ideeën
Huwelijksaanzoek: top 5 originele ideeën

Je hebt het meisje van je dromen gevonden en een mooie ring uitgekozen, maar hoe vraag je haar origineel ten huwelijk? Lees hier de top 5 huwelijksaanzoeken!

De truc: hoe betrek je de bruidegom bij de voorbereidingen?
De truc: hoe betrek je de bruidegom bij de voorbereidingen?

Lijkt het soms wel alsof jullie trouwdag hém gewoon niks kan schelen, omdat hij zich niet bemoeit met de voorbereidingen? Wij geven je tips om je aanstaande bij jullie huwelijk te betrekken (en om jezelf níet te druk te maken)!

Vrijgezellendag voor de mannen: van paintball tot pub
Vrijgezellendag voor de mannen: van paintball tot pub

Grote kans dat niet alle mannen die op de vrijgezellendag aanwezig zijn elkaar kennen. Daar kun je op een leuke manier verandering in brengen met een activiteit. Sportief en actief of relaxed in een bootje op het water.

Video Huwelijksaanzoek met 6 jaar voorbereiding!
Huwelijksaanzoek met 6 jaar voorbereiding!

Weer een heerlijk huwelijksaanzoek, they always knew, en na 6 jaar vond hij het tijd om haar ten huwelijk te vragen!

Zie meer artikelen

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie