Bas Uijlings Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Bas Uijlings Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Waarom zou jij kiezen voor Bas Uijlings fotografie?

De échte waarde van fotografie is vaak moeilijk te bepalen en pas achteraf wordt duidelijk hoe waardevol de momenten zijn die wij vastleggen. Een traan, een lach, een tedere aanraking. Het zijn kleine momenten die wij weten vast te leggen tijdens een heel bijzondere dag, jullie trouwdag! Ook fotograferen wij zo veel mogelijk gasten, mensen waar jullie een belangrijke emotionele verbinding mee hebben. Ouders, broers, zusjes, familie en natuurlijk hele goede vrienden.

Helaas komt het ook vaak voor dat we de laatste mooie foto maken van mensen. Oud, maar soms ook véél te jong ontglippen zij plotseling het leven en dan blijkt dat wij die laatste mooie glimlach, een traan, een aanraking op een bijzondere manier hebben weten te vangen in een beeld. Onvoorspelbaar en zo dankbaar dat wij dan beeld mogen en kúnnen leveren ter nagedachtenis aan die personen.
Bruidsfotografie betekent zo véél meer dan “kiekjes schieten” op een trouwdag, het is écht het mooiste beroep ter wereld om zulke dierbare herinneringen te mogen maken!

Voor jullie huwelijksdag zijn er heel veel keuzes om te maken en dat is soms best lastig.
Wie jullie kiezen voor de bruidsfotografie is echter de enige keuze die je maakt voor de rest van je leven.

Ik ben Bas Uijlings en samen met mijn team fotograferen en filmen wij wereldwijd huwelijken. Ik kijk ernaar uit om jullie binnenkort te ontmoeten!

Ga naar www.basuijlings.com voor meer informatie en contact mogelijkheden.

Meningen over Bas Uijlings Fotografie

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
msh
Door Mischa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zochten voor onze bruiloft in januari een goede trouwfotograaf. Via Internet kwamen we terecht op de site van Bas. In eerste instantie waren we van plan om een assistent van Bas te vragen als fotograaf, omdat dat qua kosten best wel scheelde. Maar na ons eerste gesprek bij Bas thuis begonnen we meteen te twijfelen en kozen we toch voor Bas, omdat hij ontzettend mooi werk leverd. Alles zag er zeer netjes uit.

Op onze bruiloft heeft hij ook hele mooie foto's genomen, zonder dat mensen echt in de gaten hadden dat hij er was. Bas probeert echt zijn klanten meer dan tevreden te maken en dat heeft hij ook zeker bij ons gedaan! Wij hebben een prachtig album waar wij vaak en vol trots naar kijken!

Misbruik rapporteren
exdijk
Door S
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Simpelweg fantastisch! Alles precies verlopen zoals wij dat wilden. Onopvallend aanwezig en met prachtige herinneringen in een supervet album als resultaat. Helemaal tevreden met de investering en absolute aanrader!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact