Beleef je Portret

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Beleef je Portret

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 8 €

Speels, intiem & met een knipoog

Op jullie bruiloft passeren veel emoties de revue. Vergeet de zakdoekjes niet! Ook voor mij als fotograaf is jullie trouwdag een speciale dag. Ik dompel mij helemaal onder in jullie bruiloft. Alleen op die manier weet ik de mooiste momenten te vangen. Grappig, liefdevol en onverwacht: niets ontgaat mij tijdens jullie trouwdag.

Jullie bruiloft, unieke trouwfoto's

Jullie bruiloft is uniek. Zoals jullie is er geen ander. Ik vertel met mijn foto’s graag júllie persoonlijke verhaal. Hiervoor ga ik altijd op zoek naar de intieme momenten tussendoor, het echte leven, dat wat typerend is voor jullie als bruidspaar.
Mijn bruidsreportages geven na de enorme belevenis een prachtig document van de dag. Het is een prachtig moment wanneer ik het trouwalbum overhandig. Daarmee kun je de bijzondere dag samen nog lekker vaak over doen. Een uniek fotoalbum van jullie trouwdag, vol speelse en intieme momenten. Ook met een knipoog.

Natuurlijk en echt

Het is de echtheid, de diepgang en het contact met mensen waar ik van hou. Op een bruiloft komt alles samen wat mij als fotograaf inspireert. Mijn bruidsparen en hun dierbaren wil ik leren kennen en blijven herinneren. Met deze persoonlijke eigenschappen kunnen jullie ervan uitgaan dat er naar de wensen geluisterd wordt. En dat jullie mogen zijn wie je bent. Zonder fratsen en poespas.

Het echte leven op zijn allermooist leg ik vast. Bijzondere trouwfoto’s gegarandeerd!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
8 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Als je akkoord gaat met de offerte ontvang je van mij een factuur om jullie reservering compleet te maken, deze bedraagt 250,- euro en wordt verrekend met het openstaande bedrag. Het resterende bedrag dien je twee weken op voorhand van jullie bruiloft te voldoen. Zo kan je zonder geldzorgen optimaal genieten van jullie bijzondere dag.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Beleef je Portret

4.9
14 reviews
14 reviews
Professionaliteit
(14)
Prijs/kwaliteit
(14)
Aanrader?
(14)
sander829
Door Sander
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben een uitgebreide reportage laten maken door Marieke, dit is ons erg goed bevallen. Van tevoren is alles goed doorgesproken met betrekking tot onze wensen. Marieke is er vrijwel de hele dag bij geweest: van de voorbereidingen, ontvangst, gemeentelijk huwelijk, kerkelijk huwelijk, tot feest, natuurlijk zijn er ook nog aanvullende foto's gemaakt van ons als bruidspaar. Overall een enorm goede ervaring: Marieke wist wat onze voorkeuren waren en heeft dit ook goed toegepast in de reportage.

Misbruik rapporteren
imkeenxander
Door Imke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marieke's stijl en houding spraken ons direct aan. Na een gesprek waarin wij onze ideeën kenbaar maakten, werd duidelijk dat ze onze wensen goed aanvoelde. Op de dag zelf merkten we ook dat ze haar "huiswerk" goed gedaan had. Nu de foto's klaar zijn we erg blij met het resultaat, dit is precies wat we voor ogen hadden.

Misbruik rapporteren
suuskonings
Door Suzanne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij wilden onze bruiloft op een mooie maar niet al te geposeerde manier laten fotograferen. Marieke heeft een hele mooie stijl. De foto-reportage laat zich bijna als een soort documentaire bekijken. Marieke is onopvallend aanwezig maar "vangt" de mooie momenten zoals maar weinigen dat kunnen en vertaalt die in prachtige foto's die gekenmerkt worden door mooie kleuren en een net wat andere compositie die je normaal gesproken zou verwachten. Daarbij ook heel mooi gebruik makend van het natuurlijke licht. Kortom: een aanrader!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 5021 WN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact