Sarah D. Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Sarah D. Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.200 €

Joehoe! Wat leuk dat je op mijn profiel komt kijken! Ik ben Sarah D. een professioneel bruidsfotograaf gevestigd in Zuid Holland maar al enige jaren actief in geheel Nederland.

Wij fotograferen de sterren van de hemel terwijl jullie genieten van jullie grote dag.

Neem als je wilt eens een kijkje op onze website; www.sarahdphotography.com en wie weet mag ik jullie binnekort ontvangen voor een kennismaking.

Tot gauw!

Liefs, Sarah D.

 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.200 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Per factuur in twee delen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Sarah D. Photography

4.7
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(2)
(1)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
rebecca_dubbelman
Door Rebecca
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Manier van fotografie.....magisch en romantisch.

De reportage was meer dan waar we op hadden gehoopt. Iedere keer dat we de reportage bekijken herleven we deze dag weer. Dit vinden we ook heel belangrijk voor onze dochter die nu 9 maanden is. Ze was er bij maar ze zal het later niet meer herinneren.

De voorpret was super gezellig. Ze denkt graag mee. Wat op het laatste moment wel erg handig was aangezien we iets waren vergeten. En zij heeft ons gered!

Ze is niet zomaar een fotograaf. Ze is ook nog een prettig gezelschap, maar tijdens het fotoschieten is ze onzichtbaar. Dit is erg prettig voor de gasten en achteraf erg verassend tijdens het bekijken van de foto's...."was ze daar ook?" en "hoe heeft is daarachter gekropen"

Complimenten ook naar haar medefotograaf die mee was, Monique. Het was heel fijn dat we twee fotograven hadden.

Een absolute aanrader voor een verassend album.

Nogmaals dank je wel.

We houden contact ;-)

Misbruik rapporteren
kler_chillout
Door Claire
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Sarah en Douwe hebben uitstekend werk verricht op onze trouwdag! Van meet af aan was er een klik. Sarah is een spontane fotografe die lekker zichzelf durft te zijn bij je, maar ondertussen ook heel professioneel is, vooral op de dag zelf. Je merkt haast niet dat ze er zijn en dat is juist zo fijn aan hen. De foto's zijn helemaal top geworden! Super mooi! Ook leuk dat de chauffeur van de t rouwauto, de trouwambtenaar en de band op de foto's staan. Enige minpuntje is dat niet al het eten van het diner is gefotografeerd door alle speeches eromheen, maar dat mag de pret niet drukken. Alle aanwezigen staan en er in elk geval goed op en die paar foto's van het eten zijn prachtig! Ooit fotografie voor en kookboek overwogen? :P Ik zou haar zeker aanraden aan anderen. Prima prijs -kwaliteitverhouding. Zelfs voor ons die eerst een veel goedkopere fotograaf hadden gevonden, maar die helaas ziek was geworden. Top gedaan Sarah en Douwe! Veel succes met jullie verdere bruiloften! ;)

Misbruik rapporteren
boumanlisette
Door Lisette
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Altijd lastig om een fotograaf te kiezen want er is zoveel aanbod. Wij zijn achteraf zo onzettend blij met onze keus voor Sarah.

Op internet hebben we fotograven vergelijken en daar kwam Sarah uit naar voren. Bij het kenninsmakingsgesprek klinkte het goed waarop we besloten hebben met haar in zee te gaan.Onze twijfel was of we een fotograaf een hele dag zouden boeken of niet. Uiteindelijk hebben we toch gekozen voor een hele dag en daar zijn we zo blij mee. De dag gaat al zo snel voorbij dat fijn is om achteraf de foto's te kunnen bekijken waarbij je alles in rust nog eens kan herbeleven. Sarah heeft in alle opzichten aan onze verwachtingen voldaan. En zelfs meer! De foto's zijn van goede kwaliteit en door haar ervaring weet ze precies de momenten en situaties vast te leggen waar nodig. Geen standaard kiekjes maar met een bepqaalde twist of visie wat het net wat meer extra's geeft.

Ook als persoon vonden we haar erg prettig in omgang wat natuurlijk ook belangrijk is op zo'n dag waar al genoeg gebeurt. Vooral als je voor een hele dag kiest is dat extra belangrijk en dat verliep super goed.

Met recht een aanrader!!! Onze ervaring was echt super positief!!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2807 HG

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact