Buskaartje

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Buskaartje

Ga naar het gesprek Meer Informatie

B.U.S Kaartje heeft een uitgebreide unieke collectie vol met exclusieve trouwkaarten. De huwelijkskaarten zijn: apart, modern, exclusief en heel origineel. De kaarten zijn speciaal door B.U.S Kaartje ontwikkeld en exclusief bij hun verkrijgbaar! Er zijn verschillende concepten die worden aangeboden: Knoop in je zakdoekje, Poster, Trouwpuzzel, Sleutelhanger, Kleurenwaaier en meer... Tevens bieden ze ook hele leuke Trouwbedankjes aan zoals Blikje, Rolletje snoep, Ringendoosjes en Trouwbedankjes tassen!

Aanbieding: Indien U zowel kaartjes als bedankjes bij ons bestelt, ontvangt u 10% korting over het totaal bedrag (excl. verzendkosten).

Bekijk de collectie nu op de website!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Indien jullie naar aanleiding van het proefmodel een definitieve bestelling willen plaatsen kan dit via de button bestellen bij het betreffende kaartje. Na ontvangst van de bestelling mailen wij een factuur en een digitale proefdruk met jullie persoonlijke invulling. Als de betaling bij ons binnen is en we hebben goedkeuring op de proefdruk maken en verzenden wij de kaartjes. Bij geboorte kaartjes versturen wij na ontvangst van de betaling, een deel van de bestelling vooruit. De verzendkosten worden doorberekend. (€ 6,75) Kaartjes, labeltjes en/of nog te bedrukken artikelen verzenden wij nadat we de definitieve gegevens hebben ontvangen. Indien u niets vooruit wenst te ontvangen kunt u dit aangeven bij u bestelling.
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Moeten bruidsparen kiezen uit een catalogus, of zijn gepersonaliseerde aanvragen ook mogelijk?
Wij hebben een catalogus, Gepersonaliseerde uitnodigingen
Is de leverprijs van de bestelling inclusief het drukken?
De kosten voor het drukken zijn niet inbegrepen
Op wat voor manier(en) kan een bestelling gedrukt worden?
Digitaal printen

Meningen over Buskaartje

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 8313 BA

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact