Cake Pop Traktatie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Cake Pop Traktatie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Wij zijn Rene (Nederland) en Anyela (Peru, ruim 10 jaar in Nederland), vader en moeder van twee geweldige kinderen en met een passie voor bakken en decoreren. Samen maken we zo lekkere taarten, cakepops, koekjes, cupcakes en boetseersels.

In mijn thuisland werkte ik als gids in het Amazonegebied, daar heb ik ook mijn man ontmoet. Hier in Nederland was het moeilijk om mijn draai te vinden, om iets te vinden waar ik gelukkig van werd en nu vind ik dat door taarten te decoreren. Het is gewoon een passie, ik voel me blij met iedere taart die ik maak, ik ben een perfectioniste en geef alle attentie aan details, die maken het verschil. Ik ben ook continue nieuwe technieken aan het leren  door het volgen van workshops. De grootste complimenten zijn de blije gezichten van mijn klanten. Het is een eer dat een van mijn taarten deel uitmaakt van een bijzondere dag en dat maakt me ontzettend blij.

Wij zijn gespecialiseerd in Bruidstaarten, 3D taarten en Sugartoppers. Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel (wijk s ’Gravenland), vlakbij Rotterdam.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
via bankoverschrijving
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Cake Pop Traktatie

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2901EM

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact