Card XL - Bruiloft Uitnodigingen

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Card XL - Bruiloft Uitnodigingen

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Zonder persoonlijke trouwkaarten is een bruiloft niet compleet!

Een bruiloft is een unieke gelegenheid, waarbij je alles tot in de puntjes georganiseerd wilt hebben. Een kleine greep uit de voorbereidingen die getroffen moeten worden: de locaties kiezen en vastleggen, de kleding en trouwringen uitzoeken, je getuigen vragen, de huwelijksreis boeken en natuurlijk de trouwuitnodigingen versturen. Daarbij wil je je vrienden, familie en kennissen natuurlijk niet zomaar een trouwkaart sturen, maar ze verrassen met originele, stijlvolle en persoonlijkeuitnodigingen. Bij CardXL kun je dan ook de leukste trouwkaartenbestellen in allerlei verschillende stijlen. Ga snel op zoek naar de kaart die perfect bij jullie past!

CardXL zorgt al meer dan 25 jaar voor bijzondere, eigentijdse of juist klassieke trouwkaarten. Hier kun je niet alleen terecht voor het grootste aanbod aan uitnodigingen, maar ben je bovendien verzekerd van de laagste prijzen. Klassiek,modern, bescheiden of feestelijk: hier vind je altijd een kaart die helemaal aansluit op jullie wensen. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je eenvoudig op zoek gaan naar de perfecte trouwkaart via het keuzemenu. Zo heb je de mogelijkheid om trouwkaarten te doorzoeken per collectie of bijvoorbeeld te selecteren op stijl, vorm of kleur.

CardXL heeft niet alleen een grote collectie trouwkaarten; je hebt hier ook nog eens de mogelijkheid om 3 GRATIS modelkaarten aan te vragen die eveneens helemaal GRATIS worden verzonden. Bovendien kun je de uitnodigingen entrouwkaarten blanco bestellen én zelf een kaartje opmaken door deze te voorzien van jouw tekst en/of foto, waarbij je de kleur en het lettertype helemaal in eigen hand hebt. CardXL zorgt ervoor dat de trouwuitnodigingenbinnen 24 uur worden bezorgd!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betalen met iDeal - Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. iDEAL is een gezamenlijk initiatief van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland BANK, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Betalen met Creditcard - Wij accepteren creditcards van VISA en Mastercard. Zodra de betaling geautoriseerd is zullen wij je bestelling in behandeling nemen. Soms gebeurt dit binnen enkele minuten en soms kan hier één dag overheen gaan. Voor een creditcard betaling brengen wij geen extra kosten in rekening. Rembours - Indien je kiest voor levering onder rembours, dan betaal je de bestelling op het moment van aflevering. Je betaalt het aankoopbedrag dan rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat je de bestelling in ontvangst neemt.
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Is de leverprijs van de bestelling inclusief het drukken?
De kosten voor het drukken zijn niet inbegrepen
Wat is de gemiddelde levertijd van een bestelling?
1 week
Wat zijn de openingstijden?
Ma t/m Vr van 08:30 tot 17:00

Meningen over Card XL - Bruiloft Uitnodigingen

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1500 ED

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact