Claus Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Claus Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Huur van: 795 €
  • Capaciteit (staand): 25-500

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Wat leuk dat jullie aan Claus Events denken voor jullie mooiste dag-to-be.

Onze bijzondere locatie vind je in het prachtig groene Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. Onze verschillende ruimtes waren ooit de oude Mentzhoeve boerderij; hierdoor beschikken ze elk over een eigen unieke sfeer en karakter. De ruimtes kunnen volledig naar wens aangekleed en ingedeeld worden voor een onvergetelijke indruk.

Wij denken graag met jullie mee van A tot Z om deze belangrijke dag tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om een waanzinnig bruiloftsfeest of een intieme receptie, elk huwelijk is maatwerk en wordt volledig afgestemd op jullie wensen.

Zijn jullie op zoek naar een locatie voor de hele dag? De huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het feest op één locatie? Het kan allemaal, want Claus is een officiële trouwlocatie!

Onze ruimtes
Claus Events biedt een innovatieve en inspirerende evenementenlocatie die zich continu vernieuwt. Deze locatie beschikt over meerdere ruimtes met ieder hun eigen karakter en uitstraling.

The Patio
Op de oude binnenplaats van de Mentzhoeve boerderij (uit 1858) bevindt zich The Patio; een ruime en multifunctionele ruimte (400m²) met moderne techniek, natuurlijk daglicht door het glazen dak, een verticale tuin met echte beplanting en buitenterras. Deze ruimte is geschikt voor mooie diners tot 220 personen en spetterende huwelijksfeesten tot 450 personen. Dankzij het gloednieuwe geluidssysteem staan al jullie gasten gegarandeerd staan te swingen op de dansvloer!

The Farmhouse
Willen jullie de huwelijksdag intiemer vieren, dan is de The Farmhouse de perfecte ruimte. Het was ooit één van de stallen van de Mentzhoeve boerderij, tegenwoordig is het een karakteristieke, multifunctionele ruimte (175m²) geschikt voor huwelijksfeesten tot 120 personen. The Farmhouse beschikt over een grote open haard en geeft directe toegang tot het landelijke terras met een heerlijke Zuid-Afrikaanse braai barbecue. Zowel in de zomer als in de winter is het terras een fijne plek met romantische verlichting en vuurtafels. The Farmhouse kan ook eenvoudig gecombineerd worden met The Patio.

BARRACA Rodizio Grill & Bar
Bij BARRACA Rodizio Grill & Bar kunnen jullie genieten van een uniek Braziliaans concept met een bijzondere wijze van bediening tijdens jullie bruiloft. Verschillende Passadores lopen continu rond met grote spiesen en snijden op verzoek een mooi stuk vlees of vis af aan tafel. De Fresh Market Table biedt daarnaast de allerlekkerste verse voor- en bijgerechten. Het concept kan ook exclusief ingezet worden voor jullie dinergasten in één van onze besloten ruimtes. Een diner in BARRACA Rodizio Grill & Bar staat garant voor een onvergetelijke foodbeleving tijdens jullie bruiloft!

Bruidssuite 
Maak jullie huwelijksdag helemaal compleet met een overnachting in de luxueuze bruidssuite in het naastgelegen 4-sterrenhotel Courtyard by Marriott Amsterdam Airport. Het schitterende penthouse beschikt over een whirlpool, kingsize bed en roomservice.

Dé plek voor een indrukwekkende trouwdag
Claus Events biedt oneindig veel mogelijkheden voor jullie mooiste dag. Onze locatie ligt op slechts 15 minuten afstand van Schiphol, midden in de prachtige omgeving van het Haarlemmermeerse Bos. Met 1000 gratis parkeerplaatsen en een zeer goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer is Claus een geweldige locatie voor een indrukwekkende trouwdag.

Ons team
Jullie trouwdag moet een dag worden om nooit meer te vergeten. Ons enthousiaste en ervaren team staat klaar om deze belangrijke dag helemaal perfect te maken! 


FAQ´s

Hoofddiensten
Ruimteverhuur
Vanaf welke prijs kan de ruimte gehuurd worden?
795 €
Gastcapaciteit
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
25-500
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Exclusief meubilair om ruimte mee te huren
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
148
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Veganistisch, Diabetes, Allergie, Glutenvrij, Kindermenu, Halal
Wat omvat het menu?
Cocktail, Feest, Smakend, Dranken, Dessert, Open bar, Buffet
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Ja, met toeslagen
Hoe werkt proeven?
Bijkomende kosten voor het proeven
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Werkt u alleen of met een professioneel team?
We zijn een team
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
25% twee weken na ondertekening, 65% een maand voor aanvang, 10% + BTW en eventuele nacalculatie binnen twee weken nadat u de eindfactuur heeft ontvangen.
Wat zijn de openingstijden?
In overleg.
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Portugees, Nederlands

Meningen over Claus Events

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2131 LX

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact