De Bazel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Bazel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Bazel aan de Vijzelstraat is een monumentaal gebouw. Met het Koninklijk Paleis op de Dam, het Rijksmuseum en het Scheepvaarthuis behoort het tot de meest indrukwekkende historische gebouwen van Amsterdam!

Uw huwelijksdag is een dag om nooit te vergeten. De Bazel met haar historische klassieke sfeer en geheel eigen ambiance biedt de perfecte setting voor deze onvergetelijke dag!

In de magistrale Koningszaal kunt u uw burgerlijk huwelijk afsluiten. De Bazel is door de gemeente Amsterdam aangewezen als exclusieve trouwlocatie in Amsterdam.

De Koningszaal doet zijn naam eer aan. Alles in deze zaal ademt klassieke schoonheid uit, van de kristallen kroonluchters, de glas in loodramen van Antoon Derkinderen, het fraaie Art Deco interieur tot de prachtige schilderijen. Bovendien kunt u hier werkelijk ‘Koninklijk’ trouwen. Trouwen in glamour is het kenmerk van deze omgeving!

 

FAQ´s

Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Dansvloer
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over De Bazel

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
cathelijneenchriston
Door Cathelijne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als wij terug kijken naar onze huwelijksvoltrekking en receptie in de Bazel, dan overkomt ons iedere keer het gevoel van warmte, charme en uniciteit! De Bazel is een bijzondere locatie in Amsterdam vanwege haar mooie architectuur, haar klassieke uitstraling en de bijzondere geschiedenis. Onze huwelijksvoltrekking op 20 juni 2009 heeft in de koningszaal plaatsgevonden met de portretten van het koninklijk huis op de achtergrond, terwijl onze 65 gasten knus om ons heen zaten. Voor de receptie zijn de deuren naar de zij-ruimtes open gemaakt en hebben we eerst nog even met elkaar het champagneglas geheven en een geweldig heerlijke huisgemaakte bruidstaart gegeten! De luxe huisgemaakte canapés waren net even anders- dan- anders, en de verzorging van de hapjes en drankjes verliep vlekkeloos. Kortom, een fantastisch verzorgde dag zonder zorgen voor bruidspaar en bruidspersoneel!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1017 HL

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact