De Uitkijk

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Uitkijk

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

U gaat trouwen, van harte gefeliciteerd! Restaurant De Uitkijk is dè perfecte locatie voor uw trouwceremonie, maar ook voor uw trouwfeest en huwelijksdiner. Want wat is er nou mooier dan bijvoorbeeld buiten, op het terras, met elkaar in het huwelijksbootje te stappen? Een geweldige ambiance, temidden van een bosrijke omgeving, uitkijkend op de pracht en praal van Natuurpark Zuid-Kennemerland.

Naast de huwelijksvoltrekking, kunt u aansluitend bij De Uitkijk dineren, om vervolgens de geweldige dag af te sluiten met een spetterend feest in een van de mooie zalen. Voor wat betreft het diner zijn er een aantal mogelijkheden. U kunt kiezen voor een chic diner dat wordt uitgeserveerd, een originele braai (barbecue) of een buffet met de heerlijkste vlees- en visgerechten. 

Restaurant De Uitkijk is dus inherent aan een bijzondere en zorgeloze huwelijksdag. Restaurant De Uitkijk staat dus niet voor niets garant voor rust, ruimte, vakmanschap en àltijd verse producten uit eigen keuken. Kortom, een unieke locatie!

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Uitzicht op natuur
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over De Uitkijk

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2061 AG

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact