Discover Surroundings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Discover Surroundings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 6 €

Iedereen heeft zijn eigen verhaal, eigen reis en eigen proces. Ik ben ervoor om dit op realistische en oprechte manier vast te leggen, zodat jullie een herinering krijgen waar je nooit genoeg van zal hebben!
Elke shoot, of het nou een bruiloft een loveshoot of een zwangerschapshoot is ga ik weer op onderzoek. Naar DE momenten tussen 2 zielen, de liefde die er afspat of juist de tranen van geluk.

Een foto is niet zomaar een beeld, het is een belevenis.
Die ene lach, die speciale blik, een rollende traan; jullie huwelijksgeluk voor altijd vastgelegd in een beeld, dat is mijn kracht.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
6 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overboeken of eventueel contant
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Discover Surroundings

4.9
15 reviews
15 reviews
Professionaliteit
(15)
Prijs/kwaliteit
(15)
Aanrader?
(15)
mvdvvreugde
Door Marjo
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een mooie, lieve, oprechte, spontane foto's maakt Anna!Zoek je een gezellige vriendelijke fotograaf, waar je je meteen bij op je gemak voelt en die opgaat in de menigte waardoor je geen idee hebt welke gevoelige momenten ze allemaal zo mooi vast legt: dan heb je haar gevonden. Vooral de close up beelden van onze bruiloft zijn fantastisch, zodat we van de belangrijkste mensen om ons heen, hele mooie foto's hebben. Of het nou gaat om de traan tijdens de ceremonie, de lach tijdens de speech, of de gekke bekken tijdens de familiefoto's, Anna weet ze allemaal op het juiste moment vast te leggen. Hierdoor hebben wij een hele mooie blijvende herinnering aan onze mooiste dag!

Misbruik rapporteren
romywalter55
Door Romy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauw wat zijn wij blij dat we Anna als onze huwelijksfotograaf hebben gekozen! Ze heeft onze speciale dag precies vastgelegd zoals wij het voor ogen hadden; een goede mix tussen sfeerbeelden en prachtige foto's van ons als echtpaar. Anna wist ons perfect op gemak te stellen en dat zie je ook terug op de trouwfoto's. Daarnaast reageert ze snel en fijn via de mail, neemt tijd voor je om wensen te bespreken en heeft nog veel meer foto's gestuurd na de bruiloft dan afgesproken. Dank je wel Anna!!

Misbruik rapporteren
karenlaag657
Door Karen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Toen we de foto's zagen van onze winterbruiloft, waren we echt enorm onder de indruk. Anna heeft precies onze wensen en onze dag weten te vangen; hierdoor kunnen we al die prachtige momenten weer beleven. Niet alleen fotografeert ze op prachtige manier alle belangrijke momenten, maar ook de intieme momenten zoals net die ene glimlach of die trotse blik. Naast geweldig mooie foto's is Anna ook een hele fijne fotografe om mee te werken; professioneel, maar ook zó persoonlijk, enthousiast en betrokken.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2564 BM

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact