Esther Trouwt

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Esther Trouwt

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 84.595 €

Wie ben ik?
Liefde verbindt, het maakt je blij en is de basis van ons bestaan. Ik vind het mooi dat ik een bijdrage mag leveren aan de liefde tussen twee mensen. In 2003 ben ik beëdigd als trouwambtenaar. Sindsdien heb ik veel huwelijken gesloten in binnen- en buitenland. Betrokken, inlevend, informeel, spontaan, humor en liefdevol zijn woorden die op mij van toepassing zijn. Mijn toespraken kenmerken zich door de interactie die ontstaat met jullie én met jullie gasten. Ook voor familie en vrienden is het een heel bijzonder moment! Ik werk vanuit jullie wensen, maar er kunnen ook wat verrassingen in zitten.

Wat doe ik?
Wanneer jullie na het eerste contact JA! tegen mij hebben gezegd, maken we een afspraak om elkaar te ontmoeten. Ik kom bij jullie thuis en samen bespreken we jullie wensen en ideeën. In dit gesprek wil ik jullie leren kennen en veel over jullie te weten komen. Dat zijn leuke en bijzondere momenten, maar ook mooie en ingrijpende gebeurtenissen. Hebben jullie kinderen? Dan is het leuk om hen er zoveel mogelijk bij te betrekken.  Naast ons gesprek kan ik ook informatie inwinnen bij ouders, familie of vrienden. Als ik alle informatie heb verzameld, ga ik de toespraak schrijven. Op de trouwdag zelf is het altijd spannend. Het is jullie dag! Je kijkt elkaar in de ogen en spreekt de liefde en trouw uit die je voor elkaar voelt.

Laat het over je heen komen…pink een traantje weg, geniet en lach……

Renewing your vows! 
Als jullie band is versterkt door een bepaalde gebeurtenis of jullie zijn in een bepaalde periode enorm naar elkaar toegegroeid, dan is het mooi om opnieuw “JA” tegen elkaar te zeggen. Hoe mooi is het om dat ene moment nog eens te beleven en misschien wel intenser, maar dan met de levenservaring die jullie nu hebben.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
84.595 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er wordt een factuur verzonden met een betalingstermijn van 14 dagen. Facturering is in overleg.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
20032017

Meningen over Esther Trouwt

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1081 KP

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact