NL Login
1 van 13 foto's
Witte bruidstaart met vallende bloemen
Witte bruidstaart met vallende bloemen
1 van 13 foto's
Wit-rood bruidstaart met vallende bloemen
Wit-rood bruidstaart met vallende bloemen
1 van 13 foto's
Wit-paars strakke bruidstaart met suikerbloemen
Wit-paars strakke bruidstaart met suikerbloemen
1 van 13 foto's
Paarse bruidstaart
Paarse bruidstaart
1 van 13 foto's
Blauwe bruidstaart
Blauwe bruidstaart
1 van 13 foto's
Rustieke creme bruidstaart
Rustieke creme bruidstaart
1 van 13 foto's
Ruffle bruidstaart
Ruffle bruidstaart
1 van 13 foto's
Witte bruidstaart
Witte bruidstaart
1 van 13 foto's
Vintage taupe bruidstaart
Vintage taupe bruidstaart
1 van 13 foto's
Ruffles bruidstaart
Ruffles bruidstaart
1 van 13 foto's
Vintage munt bruidstaart
Vintage munt bruidstaart
1 van 13 foto's
Rode bruidstaart
Rode bruidstaart
1 van 13 foto's
Naked cake
Naked cake
1 van 13 foto's

Was u te spreken over deze provider? Deel Het!

Vergelijkbare aanbieders

Beschrijving

Gebakkerij maakt bijzondere bruidstaarten op maat.

Maar we doen veel meer dan alleen maar taarten bakken. We creëren, met liefde en passie, een unieke en persoonlijke bruidstaart, die jouw speciale dag helemaal afmaakt. Een bruidstaart die glimlach brengt op jullie gezichten, een bruidstaart die je eigenlijk niet wilt aansnijden omdat het zo mooi is - een bruidstaart die je gasten tot de laatste kruimel opeten omdat het zo ontzettend lekker is.

Gebakkerij creeert herinneringen.

We maken elke bruidstaart uniek en persoonlijk. Net zoals je speciale dag is. We bieden diverse stijlen aan – van romantische bruidstaarten met eetbare kant en schitterende suikerrozen, tot ultra-moderne en strakke bruidstaarten met geometrische patronen, tot rustieke crème bruidstaarten gedecoreerd met vers fruit. We werken graag met bruidsparen die hun bruiloft tot in de puntjes verzorgen en persoonlijk willen maken – we laten graag hun dagthema, kleuren of liefdesverhaal terugkomen in de bruidstaart.

Bij Gebakkerij draait alles om perfectie.

Tot in de kleinste details. Bijna obsessief, kiezen we zorgvuldig de juiste tint voor de bruidstaart die perfect bij de boeket past, en maken we onze suikerrozen blaadje bij blaadje, voor de meest realistische look.

Gebakkerij heeft passie voor de smaak.

We gebruiken de beste ingrediënten die we kunnen vinden: Callebaut chocolade, Madagascar vanille, vers (vaak biologisch) seizoensfruit, speciale bloemsoort, verse scharreleieren, echte roomboter. We combineren deze ingrediënten met vakmanschap en een beetje creativiteit, voor onvergetelijke smaakcombinaties.

Meningen (0)

0.0
meer dan 5 0 meningen

Professionaliteit

Prijs/kwaliteit

Is het een aanrader?

Heeft u het gebruikt? Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Maak een beoordeling

Adres van Gebakkerij in Utrecht:

Het Ruim 1, 3823 SG Amersfoort, Netherlands 3823 SG Amersfoort 0611875747

Vaak gestelde vragen - FAQ

  • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

    Exclusieve prijzen

  • Wat zijn jullie betalingswijzen?

    overmaken op een bankrekening

  • Vertel ons een nieuwschierigheidje of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

    Even voorstellen. Ik ben Anna Windorpska, de eigenaar en oprichter van de Gebakkerij. Ik kom oorspronkelijk uit Polen, maar sinds 2008 woon ik in Nederland, in Amersfoort. Ik ben getrouwd met een Nederlander en we hebben twee zoons. Ik ben dus nu (bijna) helemaal ingeburgerd :) Ik vond bakken altijd leuk. In Polen is het iets wat iedereen doet. Zondag zonder taart? Onmogelijk! Onverwachte gasten? Ze verwachten nog steeds dat je "iets lekkers" en zelf-gemaakts in huis hebt. Mijn moeder maakte altijd Poolse klassiekers, met vertrouwde recepten die mijn oma nog heeft gebruikt. Hoewel ik die taarten heerlijk vond, zocht ik zelf vaak naar nieuwe smaken - recepten van vrienden, van tv programma's en tijdschriften (er was toen nog geen internet...). In de laatste jaren heb ik veel gereisd; in Frankrijk, Zwitserland en Singapore heb ik iets langer gewoond. Ik kon daardoor heel veel proeven! Frankrijk verraste me met delicate, geraffineerde smaakcombinaties. En goede techniek! Crochenbouch kon alleen maar in Frankrijk bedacht worden! Amerika heeft zo veel lekkere taarten! "Sinfully delicious" beschrijft het het beste - rijk van smaak, best machtig, maar oh-zo-lekker. Het meest verrast was ik door Azië - veel ingrediënten die ze daar gebruiken kende ik niet. Over andere ingrediënten zou ik nooit denken, dat je ze in desserts kunt gebruiken (wasabi ijsje?).

  • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

    2011