Havenrijk

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Havenrijk

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (zittend): 50-120
  • Capaciteit (staand): 50-175

Restaurant Havenrijk wordt al jaren gebruikt om te trouwen of trouwfeesten te geven. Door onze jarenlange ervaring is er bij ons ook veel mogelijk. Omdat het restaurant aan het Uitgeestermeer ligt kunnen bruidsparen met de boot voor het restaurant aanmeren of wat dacht u van trouwen op het terras buiten in een trouwprieel!!

In de benedenzaal van het restaurant kunnen feesten en partijen gegeven worden tot maximaal 150 personen en in de bovenzaal tot maximaal 90 personen.

Ook is het mogelijk om het gehele restaurant (beneden- en bovenzaal) af te huren, dan kan er een feest gegeven worden voor maximaal 240 personen. De beneden- en bovenzaal beschikken over een eigen muziekinstallatie en bar. Live muziek in beide zalen is uiteraard ook mogelijk.

Het geven van een bruiloft of feest is vaak toch iets heel persoonlijks. Wij hebben gemerkt dat de wensen van iedere gast anders blijkt te zijn. Daarom willen wij graag een bruiloft of feest persoonlijk met u bespreken en toelichten. Aan de hand hiervan kunnen wij u een offerte uitbrengen, die op maat is gesneden. Duidelijkheid voor beide partijen en geen verrassingen achteraf.

Officiële trouwlocatie

Havenrijk is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat u naast het trouwfeest of receptie ook de huwelijksplechtigheid bij ons kunt houden. Bruidsparen kunnen geheel in eigen stijl de plechtigheid laten verlopen. Een ambtenaar van de burgerlijke stand komt voor het officiële gedeelte en daarna kan het feest losbarsten.

Bruiloft

Aangezien wij direct gevestigd zijn aan het Uitgeestermeer is het mogelijk om op uw bruiloft de gasten te laten genieten van een heerlijke boottocht met een rondvaartboot over het meer en de kanalen. Het is mogelijk om met een boot direct voor het restaurant af te meren.

Feest

Een feest kan bij ons prima gecombineerd worden met een activiteit. Enkele voorbeelden zijn: skutsje zeilen, zeilen, visbootjes, kanovaren, sloepvaren, wandelen, rondvaarten etc. Kijkt u op arrangementen voor de mogelijkheden.

Trouwprieel

Wij hebben de beschikking over een prachtig trouwprieel. Hierdoor is het mogelijk om op ons terras in de buitenlucht te trouwen.

Wij berekenen geen zaalhuur!

FAQ´s

Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
50-120
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
50-175
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Parkeren, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Meningen over Havenrijk

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1911 MT

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact