Huys ter Schelde

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Huys ter Schelde

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Huys ter Schelde, een prachtige monumentale villa, is een alom gewaardeerde toplocatie op Walcheren en ver daarbuiten. Het sfeervolle partyrestaurant is verdeeld in diverse ruimten, welke capaciteit bieden aan gezelschappen van 10-500 personen. In het monumentale gedeelte is de sfeer van begin twintigste eeuw terug te vinden. De Theaterzaal is bijzonder van architectuur en geïntegreerd in zijn monumentale omgeving.

Er komt veel bij kijken zo'n bruiloft, zo ook het vinden van een mooie en gastvrije ambiance waarbij u beiden en uw gasten een vriendelijk, gastvrij onthaal en verzorging mogen en kunnen verwachten. Komt u met een klein of groot gezelschap? Voor elk gezelschap is er een geschikte ruimte aanwezig waar u ongestoord kunt feestvieren.

In Huys ter Schelde wordt elke gebeurtenis tot in de puntjes verzorgd. De uitstekende keuken en service zorgen ervoor dat uw trouwfeest, receptie, personeelsfeest, kraamfeest, familiediner, kortom voor alles wat u te vieren heeft een dag wordt om nooit te vergeten....

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Uitzicht op natuur
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Huys ter Schelde

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 4371 RE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact