Ivar Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Ivar Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.295 €

Ivar Janssen, Trouwfotograaf Venlo - Limburg en ver daar buiten...

"Capture Your Special Moments and Tell Your Story..."


Welkom, mijn naam is Ivar, ooit vernoemd naar een Noorse schrijver. Nu jaren later schrijf ik zelf ook, zij het met licht. Per slot van rekening betekent fotografie letterlijk 'schrijven met licht'. Opgegroeid in Limburg, woon ik nu in het pittoreske Baarlo.

Bruiloften fotograferen is mijn ware passie. Ik fotografeer professioneel bruiloften in mijn eigen kenmerkende stijl, een moderne journalistieke reportage-stijl met een klein vleugje klassiek. Creatief, enthousiast en professioneel ben ik continue bezig met beelden die zich onderscheiden, verrassen en uitdagen. Ik ga voor authenticiteit en originaliteit. Volledige passie en inzet moeten resulteren in de mooiste beelden voor mijn klanten.

Graag leg ik jullie liefde op een unieke wijze vast. Een bruiloft, een loveshoot...Let's do it!

Jullie beleven jullie bruiloft, en ik maak ongemerkt de foto’s. Op jullie bruiloft meng ik me onder de gasten om de bijzondere, onverwachte en mooie momenten vast te leggen op de gevoelige plaat. Ik kijk, kijk en kijk op zoek naar die bijzondere momenten, een lach, een traan, een omhelzing, om op het juiste moment, in een mooie compositie, met de juiste lens die fantastische foto te maken.


Een foto die meer zegt dan woorden, een foto met echte emoties van echte momenten en met dat beetje extra. Door deze ‚journalistieke stijl’ zijn de foto’s ongedwongen, spontaan maar vooral echt. Ik vraag jullie niet om te poseren, ik vraag jullie niet om in de lens te kijken maar laat jullie de bruiloft beleven. Maar een trouwreportage is pas compleet als alles van de dag is vastgelegd. Niet alleen de kus, het ja-woord en het aansnijden van de taart. Maar ook de voorbereidingen voor de bruiloft, de bruidsjurk welke nog hangt te wachten om aangetrokken te worden. De kleine details zoals de ringen of dat aparte patroon in de trouwjurk. En een mooie portretshoot op locatie met een mooie sfeer en licht. Wel geregisseerd maar niet geposeerd.


Ivar

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.295 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Ivar Fotografie

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5991 LV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact