Izzy Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Izzy Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.295 €

Journalistieke bruidsreportages met focus op mensen, momenten en emoties. Modern, creatief, gedurfd en origineel. Niet standaard en zonder clichées. Af en toe een beetje gek :)

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.295 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Izzy Fotografie

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
riemerkemper
Door Riemer
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Iza is een fantastische fotograaf. Ze maakt geen geënsceneerde portretten, maar gaat zoals ze zelf zegt 'journalistiek' te werk. Dat levert prachtige, spontane foto's op, waar we erg van onder de indruk zijn. Was ook al het geval toen we haar portfolio bekeken. Op de belangrijke momenten heb je nauwelijks door dat ze er is, maar ze blijken heel mooi vastgelegd. Iza is professioneel en erg hartelijk in de omgang. Fijn om haar om je heen te hebben op zo'n belangrijke dag.  

Misbruik rapporteren
liekemaas
Door Lieke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn vier weken geleden getrouwd en zijn super tevreden en enthousiast over Izzy fotografie! We hadden haar porfolio al bekeken en in een kennismakingsgesprek hebben we meerdere fotoboeken gezien. We waren meteen om en hebben Iza geboekt. Super professioneel met hart voor haar werk. Ze pakt alle momenten en je hebt amper door dat ze er is. Een paar dagen na de bruiloft kregen we een preview met 10 foto's en binnen vier weken kwam er een super mooi pakketje binnen met usb- stick waar alle foto's op stonden! Wauw!

Wat een super mooie foto's zijn het geworden :) Zijn er enorm blij mee! De emotie wordt op alle foto's goed weergegeven en je gaat letterlijk terug in dat moment. Vriendinnen die de foto's zagen, zeiden meteen: 'He, toen zei ik dit en dat tegen jou'. Dan creeër je dus een 'levend' moment op een stilstaand shot. Wij raden dan ook iedereen aan om Iza als fotograaf te nemen, daar krijg je geen spijt van. Wij kunnen niet wachten op het fotoboek dat ze voor ons gaat maken, maar na wat wij nu al hebben gezien gaat dat ook zeker heel mooi worden!

Misbruik rapporteren
jta
Door julie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn onwijs blij dat izzyfotografie onze dag heeft vastgelegd. Alles ging heel spontaan en gezellig! Ze heeft briljante momenten vastgelegd op een creactieve manier. Dat maakt haar werk anders dan de anderen vinden we. Heel gaaf! We krijgen veel complimenten over haar kwaliteiten, ook hoe ' onzichtbaar' ze was op de dag zelf. Ze is een topper en ik zou haar aan iedereen aanraden! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact