Joanne Trouwt

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Joanne Trouwt

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bruidsparen moeten na hun trouwdag kunnen terugkijken op een onvergetelijke trouwceremonie, dat is waar ik naar streef. Bovendien is het de belangrijkste reden geweest voor mij om trouwambtenaar te worden. 

Bruidsparen die op zoek zijn naar een ceremonie die informeel, persoonlijk, interactief, energiek en vrolijk is zijn bij mij aan het goede adres. Een huwelijksvoltrekking kan vol onnodige cliche’s zitten, verkeerde humor of zelfs fouten, ik doe mijn best er een uniek moment van te maken. Spontaan en enthousiast kan ik een warme sfeer neerzetten. De omlijsting van het Ja woord mag ook een feestje zijn, een mooi hoogtepunt op de dag waarbij mensen niet op hun horloge kijken of verlangen naar taart & toost!

Werkwijze

Een vrijblijvende kennismaking is de 1e stap. Daarna kunnen jullie tenslotte pas echt zeggen of ik jullie trouwambtenaar mag zijn. Voor die eerste kennismaking ontvang ik bruidsparen meestal bij mij in Den Haag. In dat gesprek, wat desgewenst ook per Skype of Facetime kan plaatsvinden, vertel ik jullie graag alles wat je wilt en moet weten. 

Kijk voor meer informatie op mijn website!

Meningen over Joanne Trouwt

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2500 DJ

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact