Jolly Photobooth

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jolly Photobooth

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

In Amerika is het al een enorme rage! En vanaf nu ook aan deze kant van de oceaan te huur. Jolly Photobooth is een fotohokje zoals je ze kent van treinstations of het gemeentehuis, maar dan geheel in vintage retro look!

Jolly Photobooth is uitermate geschikt voor diverse evenementen: bedrijfsfeestjes, beurzen, festivals, bruiloften etc. Laat je gasten of bezoekers op een ludieke en ontspannen manier op de foto gaan in het vintage fotohokje en geef ze als herinnering de geprinte foto mee, voorzien van je eigen tekst of bedrijfslogo. Zo bespaar je al snel een hoop geld uit voor bedankjes of bedrijfspromotie! Of laat van de gemaakte foto’s een origineel gastenboek maken: een verrassende herinnering van je dag!

Jolly Photobooth onderscheidt zich door zijn vintage uit-straling. Zo maakt dit retro fotohokje niet alleen leuke en hilarische foto’s maar vormt ook een geweldige aan-vulling op de aankleding van je feest of evenement. Er is altijd een enthousiaste en entertainende assistent in bijpassend kostuum bij: op en top beleving dus! 

http://www.jollyphotobooth.nl 

FAQ´s

Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Jolly Photobooth

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact