1 van 6 foto's
1 van 6 foto's
1 van 6 foto's
1 van 6 foto's
1 van 6 foto's
1 van 6 foto's
1 van 6 foto's

Beschrijving

Fotografie verteld altijd een verhaal, zelfs met één foto. Met Julie Algra's kijk, gevoeligheid en intuïtie registreert zij wat er om haar heen gebeurd. Om een van de puurste momenten van iemands geluk te mogen vastleggen geeft haar ontzettend veel voldoening. Alle positieve energie die zij voelt op elke bruiloft weer, maakt haar werk tot iets wat zij heel graag doet. Haar foto's moeten emoties oproepen, alleen op deze manier weet zij dat jullie ze zo ook zullen ervaren.

wat ze zelf zegt: 

"Zie mij liever als een bekende dan zomaar een documentaire bruidsfotograaf die langskomt. Ongedwongen en speels beweeg ik mij door jullie gezelschap, mijn doel is om jullie dag zo te fotograferen zoals deze is, en om iedereen totaal op zijn gemak te stellen wanneer ze voor mijn lens komen". 

"Jullie beleven de dag zoals jullie willen, en ik zal zo onzichtbaar mogelijk, zonder interruptie deze bijzondere dag vastleggen. Ik geloof dat elke bruiloft een interessant verhaal is om te vertellen. Om in iemands persoonlijke omgeving, bij families thuis te mogen zijn en van dichtbij de hele dag te mogen meemaken is een enorme eer voor mij. Om alle liefde, vrolijkheid en positieve energie te ervaren houd mij enthousiast om er iets super moois van te maken!

Ik houd ervan om de dag zo te fotograferen zoals die is. Relaxt en discreet mijzelf mengend in de groep om de echte momenten te vangen. Momenten die je misschien zelf mist door alle gekte van de dag. Ja, we maken familiefoto’s maar ik beloof je dat heel snel gebeurd is. Met jullie samen alleen kunnen we zo lang of zo kort als jullie willen de tijd nemen om zoals ik het noem “ even een wandelingetje te maken”. Kort hiervoor de tijd nemen werkt perfect, jullie moeten van de dag genieten dus blijft het op deze manier spontaan en ontspannen." 

Meningen (0)

0.0
meer dan 5 0 meningen

Professionaliteit

Prijs/kwaliteit

Is het een aanrader?

Heeft u het gebruikt? Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Laatste vermeldingen in magazine

De beste bruidsfotografen uit omgeving Den haag!
De beste bruidsfotografen uit omgeving Den haag!

Adres van Julie Algra Fotografie in Zuid-Holland:

Den Haag 0629246460

Vaak gestelde vragen - FAQ

 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Medium prijzen

 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie

 • In wat voor stijl worden de foto's genomen?

  Fotojournalistiek

 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2010

afsluiten