Lampion-Lampionnen.nl

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Lampion-Lampionnen.nl

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Witte of gekleurde lampionnen kopen dat doe je hier !


Op onze website, vindt u sfeervolle witte en gekleurde lampionnen in diverse soorten en maten. De lampionnen zijn verkrijgbaar per stuk of per pakket. Tevens bieden wij u een pakket aan, waarmee een feestlocatie kan worden voorzien van witte lampionnen met LED verlichting. Kijk dus vooral verder op deze website! www.lampion-lampionnen.nl


Lampionnen bruiloft?

Door uw feestlocatie te versieren met bijvoorbeeld witte, roze , paarse of groene lampionnen wordt een bijzondere sfeer gerealiseerd. Vaak worden lampionnen aangeschaft voor een bruiloft, een babyborrel of een verjaardagsfeest. Echter ook in een showroom of bij de opening van een zaak kunnen lampionnen heel goed dienst doen om een feestelijke omgeving te creëren. Dit is zeker het geval als u de lampionnen voorziet van een LED lampje. Wij kunnen onze lampionnen leveren met een Led lampje dat eenvoudig in de lampion is aan te brengen. Tevens hebben wij Led verlichting met afstandsbediening.
Met een witte lampion wordt uw feest op simpele wijze geperfectioneerd!

 

Voordelige witte lampion bestellen

De lampionnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De prijs van onze lampionnen is erg voordelig, onafhankelijk van de maat. Zeker als u dit vergelijkt met andere prijzen voor huwelijksdecoratie. Lampionnen zijn per stuk verkrijgbaar, maar bij de aanschaf van een pakket profiteert u van een nòg lagere prijs. In een dergelijk pakket zitten meerdere lampionnen in verschillende uitvoeringen. Tevens zijn er dan Led lampjes bijgevoegd, die voor een sprookjesachtige sfeer kunnen zorgen.

Bestel daarom snel en profiteer van onze extra lage prijzen !

Wij leveren ook lampionnen in België.

 

Papieren Honeycombs en Pompoms

Ook deze sfeermakers hebben wij in ons assortiment, combineer ze samen met onze lampionnen voor een geweldige uitstraling.

 

LED Ballon XL

Met onze XL LED ballon creëer je een onvergetelijke magische sfeer op je feest.

Dit wordt gebruikt bij onder andere bruiloften, clubs, theaters, restaurants, maar ook bijvoorbeeld bij een lampionnenoptocht is het heel leuk.
Je kunt de ballon laten zweven door middel van helium of gewoon met lucht op laten blazen en vasthouden of op een stokje doen.


LED Decoratie verlichting

Deze kun je het onder statafels plaatsen, of onder meubilair op een feest. Zet ze achter de bar onder fles, of licht er een vitrine mee uit. Talloze toepassingen zijn mogelijk. Verlicht vazen op je trouwfeest, of zuilen. Onder grote tafels adviseren wij LED decoratie unit 15 cm Multicolor.

De LED decoratie unit wordt aangestuurd door middel van 10 RGB led lamjes.

Er zijn 16 verschillende kleuren te kiezen, voor speciale effecten kun je het systeem laten shuffelen tussen verschillende kleuren, je kunt de kleuren geleidelijk laten overlopen, laten knipperen als stroboscoop, sterkte van het licht instellen etc.

www.lampion-lampionnen.nl

Lampionnen en LED’s leverbaar vanuit voorraad, levertijd circa 1-2 werkdagen.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
De volgende taken zijn inbegrepen bij de service:
Levering
Wat zijn de openingstijden?
Elke dag geopend, webwinkel
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Meningen over Lampion-Lampionnen.nl

4.5
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
(1)
Aanrader?
(2)
margoryvic
Door vicky margory
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik kocht er een witte lampionnenset met de LED lichtjes. De handige stevige magneethaakjes zal ik na het huwelijk gebruiken om zowel in ons huis als in onze winkel zonder schade thema verlichting te voorzien (vb rood bij valentijn, frisgroen en geel bij Pasen,...).Handig toch?De service is snel, vriendelijk en heel erg correct. BPost had laten weten dat mijn pakket verloren is gegaan en lampionweb stuurde mij prompt een nieuw pakket. Verder nemen zij de administratie waar bij BPost. Een heel tevreden Belgische bruid die huwt in Italië

Misbruik rapporteren
Geert
Door Geert
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben de lampionnen op onze bruiloft gebruikt en zijn super tevreden. Het geeft echt een sprookjesachtige sfeer.

Ze waren ook al na 2 dagen bij ons binnen.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 4816 KB

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact