Landgoed Overcinge

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Landgoed Overcinge

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar de perfecte locatie voor het huwelijk? Bij Landgoed Overcinge zijn jullie aan het juiste adres!
Rustiek, charmant en romantisch: in de rust en ruimte van het mooie Drenthe ligt het adembenemende Landgoed Overcinge. Een uniek decor voor een persoonlijke invulling van jullie volmaakte huwelijksdag. 

Sfeer en thema

De Stijlkamers bieden een intieme ambiance voor een sfeervolle huwelijksvoltrekking. Of dromen jullie van een bruiloft in de buitenlucht? Zowel de besloten binnenplaats als de weidse landschapstuin en het idyllische theeprieeltje vormen een bijzondere setting voor de ceremonie.

Na de ceremonie dit heuglijke feit vieren samen met familie en vrienden? De verschillende kamers van Landgoed Overcinge bieden vele mogelijkheden voor een receptie, diner en feest.
Na afloop van een bruisend feest kunnen jullie een romantische nacht doorbrengen in de riante bruidssuite. Eventueel kunnen naaste familie en vrienden ook overnachten op het landgoed. Er zijn acht slaapkamers beschikbaar voor de gasten met een capaciteit van twintig personen.

Intiem en informeel of juist groots en traditioneel: aansluitend op jullie  wensen zullen wij ervoor zorgen dat de bruiloft een dag wordt om nooit te vergeten.

Meningen over Landgoed Overcinge

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 7971

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact