Liefs Angelique

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Liefs Angelique

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.095 €

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd!!

Super leuk dat jullie mijn pagina op Zankyou bekijken. Ik heb een passie om de liefde vast te leggen en daarbij vind ik mooie zachte en romantische foto's geweldig. De stijl waar ik in fotografeer is licht, puur, detail gericht, licht geposeerd en voornamelijk gefocust op de liefde tussen jullie. Ik vind het belangrijk om een ongedwongen sfeer te creëren zodat het niet ongemakkelijk wordt en jullie op de foto’s komen zo als jullie ook echt zijn. Wel geef ik af en toe aanwijzingen om mooie beelden te krijgen en waardoor de foto’s soms net iets mooier uitkomen. Ik vind het super leuk als er veel styling op de bruiloft is en zal daarom ook graag mooie foto’s van details maken zoals de bloemen en verdere aankleding. Mijn doel is het creëren van een mooi totaalbeeld van de dag, met alle details in beeld gebracht waar zo veel tijd aan is besteed in plaats van alleen het verhaal en een overzicht.

Sinds 2018 heb ik ook mijn liefde voor donkerdere foto's ontwikkeld.  Daarbij let ik vooral op de emotie en de connectie tussen de mensen dat die goed zichtbaar is.  Zijn jullie benieuwd naar deze stijl? kijk dan vooral even op www.Wildlovebyliefsangelique.nl

Naast het fotograferen heb ik ook een grote liefde voor videografie. Met de videografie richt ik mij op de zelfde details als fotografie. Wat ook leuk is om te weten is dat ik niet alleen met mijn camera film maar er ook dronebeelden zijn inbegrepen  de pakketten. 

Nieuwsgierig geworden wat ik nog meer te vertellen heb? en denken jullie dat we een match zijn?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en wie weet hebben we een leuk en informatief gesprek met een kopje thee of koffie

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.095 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Op factuur
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Liefs Angelique

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
martine.traas
Door Martine
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij haar hebben wij ontzettend mooie herinneringen van en aan onze bruiloft. Vanaf het eerste moment liet zij ons op ons gemak voelen en gaf ze duidelijk aan wat we moesten doen. Ze heeft een enorme passie voor haar werk die ze overbrengt aan anderen. Een fantastische fotograaf, echt een aanrader. 

Misbruik rapporteren
melindaverbrugge
Door Melinda
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Al meerdere keren heb ik samengewerkt met Liefs Angelique als videograaf met fantastische resultaten! Ze luistert goed naar de wensen van de klant en legt alles tot in detail met passie vast. Voor elk bruidspaar in Zeeland en over de grens zeker een aanrader!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 4441

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact