MAF-Haarlem

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

MAF-Haarlem

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

MAF Eventlocation is dé nog onontdekte trouwlocatie van Haarlem. Je trouwt hier in een inspirerende omgeving; een monumentaal pand gelegen midden op het perron van Haarlem, nabij het stadscentrum. Historie en liefde spat van de muren! De bijzondere ligging, de sfeervolle ambiance en de perfecte service zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke dag.

 

De basiszaal van MAF EventLocation is de voormalige 2e klasse wachtkamer uit 1906, met prachtige parketvloer, hoge plafonds en gedocoreerde wanden, een zaal die tussen de hectiek van komende en vertrekkende treinen rust en geschiedenis uitstraalt.

 

Deze zaal met haar monumentale bar leent zich perfect voor de de ceremonie, de receptie, het diner, het feest of zelfs de gehele bruiloft. Voor groepen van ca 40 tot 250 afhankelijk van de opstelling. En dat kan elke dag van de week; elke dag van het jaar! Je kunt om 7.00 s ochtends starten en tot 01.00 s nachts doorgaan.

 

U kunt het oudste station in de Art Nouveau of Jugendstil-stijl.natuurlijk niet zo maar aan u voorbij laten gaan, maak daarom van de gelegenheid gebruik om hier uw bruidsreportage te maken. Het regent hier nooit!

 

Wij denken niet in termen als Arrangement A of B, maar gaan samen met jou op zoek naar de mogelijkheden om aan jouw ideaalbeeld te voldoen. Improviseren kunnen we als de beste, dus meestal komen we er samen wel uit.

 

U bent van harte welkom bij ons!

 

FAQ´s

Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft

Meningen over MAF-Haarlem

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2011 LR

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact