Mooi Anders Bloemen

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Mooi Anders Bloemen

Ga naar het gesprek Meer Informatie

We willen graag dat een bruidspaar door de bomen het bos nog ziet. Daarom hebben we lang nagedacht over hoe we de bloemen voor je bruiloft bestellen simpeler kunnen maken. Dat idee werd me duidelijk in een restaurant!

Ik heb me we eens voorgesteld hoe Gorden Ramsay zou reageren als je naast hem in de keuken zou staan en zeggen hoe jij je gerecht het liefste hebt. Daarom hebben ze een menu kaart en gaan ze jou laten zien wat de kok het beste kan maken voor jouw. En als je de chef helemaal vertrouwd dan neem je zijn verrassingsmenu.

Ons Bruidsmenu

Wij hebben ons bruidsbloemwerk in net zo een jasje gegoten. Je bent fan van onze winkel, je waardeert onze kwaliteit en assortiment van bloemen én onze stijl spreekt jouw aan? Dan is jou bruiloft en onze boeketten een “match made in Heaven”.

Samengestelde menu’s

Heb je een budget waar je zo veel mogenlijk uit wil halen, dan hebben wij menu’s opgesteld met een aantal gangen. Jij weet precies wat je krijgt en wij weten wat we voor jou moeten inkopen. Op die manier kan dat voor een scherpe prijs en heb jij waar voor je geld!
Je kiest het aantal gangen, je kleuren thema en je geeft 3 van jouw lievelingsbloemen door. In de menu’s zitten de bezorgkosten, leenvazen samen met je bloemen voor een all-in prijs verwerkt.
Én in het restaurant kon ik een side salad bestellen. Dus de toevoegingen aan het menu vind je dan ook terug als “bijgerechten”.

Al a Carte bestellen

Alle prijzen van wat we doorgaans maken op een rij. Van jou Bruidsboeket tot de strooiblaadjes. Uiteraard kunnen we samen met jou iets unieks bedenken maar met dit overzicht krijg je een goed beeld van wat onze kosten zijn.

Boeket van de dag

Of te wel, ons “walk in wedding Bouquet”. Wil jij het echt Mooi Anders? Mooie bloemen hebben we altijd, dus je kunt ook binnenlopen om je bruidsboeket samen te stellen van de bloemen die wij op voorraad hebben. Omdat dit ons tijd scheelt met het doornemen, bestellen en maken van jou boeket hebben we hier een schappelijke prijs voor gemaakt. Vanaf €35,- zie jij je bruidsboeket ter plekken ontstaan!

Het complete menu vind je op onze site en is daar ook te downloaden!

FAQ´s

Welke diensten biedt u aan?
Bruidsboeket, Bloemstyling Trouwlocatie, Bloemstyling Algemeen, Corsages, Anders
Werkt u met een catalogus of kunnen de boeketten gepersonaliseerd worden?
Gepersonaliseerde boeketten
Bent u ook beschikbaar voor bloemendecoratie en styling op locatie?
Geen styling op locatie, alleen in het atelier/de winkel
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij leveren op factuur of u rekent af in de winkel, contant of PIN. Wij vragen voor het aannemen van een order een aanbetaling.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Wat zijn de openingstijden?
di, woe en zat: 10:00-18:00 do en vrij: 10:00-19:00 ( zaterdag en zondag graag een afspraak maken)
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Meningen over Mooi Anders Bloemen

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1053 LE

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact