Mooibelicht Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Mooibelicht Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.695 €

Bepalen wat jullie moeten doen is het laatste wat ik wil tijdens jullie trouwdag! Daarom kies ik ervoor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven en op die manier de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen van jullie trouwdag.

Ik vang de mooiste momenten zoals ze zijn en zal jullie niet laten poseren. Jullie beleven jullie dag en ik leg hem vast op een creatieve manier. Elke bruiloft verschilt van elkaar en dat zal ook in de foto’s te zien zijn. De sfeer van de dag, de gasten en de aanwezige emotie zal ik vastleggen zodat elke keer als de trouwfoto’s bekeken worden, jullie het gevoel van die dag weer terug krijgen.

Een fotoshoot op lokatie? dat kan natuurlijk ook! Maar dan niet eindeloos kusjes geven en “even lachen naar het vogeltje”…… Tijdens een fotoshoot is er een ongedwongen sfeer waarin jullie samen met mij vooral een heleboel plezier gaan hebben. De foto’s zullen jullie geluk uitstralen.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.695 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij boeking is er een aanbetaling noodzakelijk van 600,- De rest kan in termijnen betaald worden indien gewenst.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Mooibelicht Fotografie

4.7
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(2)
(1)
Aanrader?
(3)
nickyhettich
Door Nicky Hettich
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zouden Mooibelicht Fotografie zeker aan raden. Christiaan en zijn stagiaire waren fijn en relaxt in de omgang, ook tijdens de foto shoot stelde ze ons op ons gemak. Tijdens de bruiloft hebben we niet eens gemerkt dat ze er waren, maar de foto’s waren prachtig! Zulke spontane foto’s en zeker geen standaard foto’s.

Wij zijn zeer tervreden met ons foto album en blij dat we voor Mooibelicht Fotografie hebben gekozen voor onze bruiloft.

Misbruik rapporteren
margotvanelk
Door Margot Elk
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kunnen MooiBelicht Fotografie van harte aanbevelen! Christiaan heeft onze dag perfect weten vast te leggen, foto’s met prachtige spontane momenten. Christiaan en zijn medefotograaf waren op de dag heel relaxed in omgang. we hebben bijna niet door gehad dat ze er waren en toch zijn alle momenten perfect vastgelegd. Heel erg knap. Ook heeft hij voor ons een heel mooi boek samengesteld, elke keer als we daar doorheen bladeren, komt het gevoel weer helemaal terug. Veel dank!!

Misbruik rapporteren
tamaravreeburg
Door Tamara
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mooibelicht Fotografie stond al een hele tijd op onze bruiloftlijst en we hebben Christiaan dus meteen benaderd toen ons huwelijk zich aandiende.

Wat een professioneel en helder contact hadden wij; het enthousiasme en de passie straalt ervan af. 

De prijs-kwaliteitverhouding is heel goed, al blijft het voor de gemiddelde mens een behoorlijke prijs. Het album is prachtig, maar qua prijs wat ons betreft aan de hoge kant per foto. Wat voor ons het allermooiste was binnen het pakket, was het filmpje met de highlights; dit zijn ook meteen de mooiste foto’s.

Eerlijk is eerlijk: de foto’s vallen op tov de ‘standaard’ andere fotografen. Bij elke foto voel je het moment opnieuw. We zouden zeker nog een keer kiezen voor Mooibelicht Fotografie!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2641 KG

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact