SANTÉ Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

SANTÉ Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Weten jullie niet waar jullie moet beginnen? Dan kunnen wij jullie helpen om de planning en organisatie in perfecte banen te laten verlopen. Vraag om advies, regel een deel zelf, of laat alles over aan professionele weddingplanner!

"Een weddingplanner voor iedereen."



Bij SANTÉ Weddings & Events proberen wij zo goed mogelijk de wensen van het bruidspaar uit te laten komen. Op de dag zelf zijn wij ook aanwezig als ceremoniemeester zodat jullie dag in goede banen wordt geleid. Ook voor de eventuele nazorg zullen wij er voor jullie zijn. 

"Een moderne benadering van huwelijksplanning, persoonlijk voor jullie."


Geen bruiloft is hetzelfde. En daarom vinden wij het belangrijk dat jullie bij jezelf blijven. Dat maakt al onze bruiloften authentiek. We kijken naar de locatie, de omgeving, de mensen en jouw persoonlijk verhaal. We vinden het belangrijk om de juiste leveranciers te zoeken waarmee jullie ook een klik hebben, met wie jullie weten dat jullie ook plezier zullen hebben en die jullie volledig kunnen vertrouwen tijdens de voorbereidingsfase en op de grote dag zelf.

Styling & decoratieverhuur

Door de jaren heen hebben we een enorm scala aan decoratie verzameld; van tafeldecoratie tot lampionnen. Er is zoveel om enthousiast over te worden en er zijn zoveel elementen om te overwegen als het gaat om het stylen van je bruiloft. Wij helpen je om mooie, romantische scènes te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd.

Hoewel we het erover eens zijn dat een bruiloft of feest zoveel leuker en effectiever is als het er ook nog eens geweldig uitziet, geloven we ook in de algehele ervaring. Daarom hebben wij de complete guest experience hoog in het vaandel!

Denken jullie aan trouwen in het buitenland? Met onze netwerk in Spanje, Italië en Bali helpen wij jullie graag!

Of je nu liever voor een weddingconsult kiest voor handige en inspirerende trouwtips, een professionele ceremoniemeester voor op de dag zelf, of om de gehele planning en organisatie uit handen te geven, we beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie als bruidspaar beter te leren kennen.

Tijdens een kennismakingsgesprek krijgen jullie informatie over onze werkwijze. Samen worden jullie ideeën en wensen besproken. Zo is het duidelijk hoe jullie droomdag ingevuld moet worden en welke zaken er geregeld moeten worden.

Neem vooral een kijkje op www.santeweddings.com en op onze social media. Mocht je enthousiast zijn geworden dan nodig ik je van harte uit om vrijblijvend contact op te nemen via het formulier hiernaast, via emilva@santeweddings.com of +31620310824.

Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over SANTÉ Weddings & Events

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
mirella.tanoe
Door Mirella
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik raad iedereen aan Santé in te huren. Wat een geweldig, perfecte, professionele en gastvrije weddingplanner! Zij heeft ons belangrijkste dag tot in de puntjes geregeld met veel precisie. Wat een professionaliteit! Prijs/kwaliteit verhouding is meer dan 5 sterren waard. Zij luisterde aandachtig naar onze wensen en heeft daar ook naar gehandeld..

Mirella & Eric

Misbruik rapporteren
doornbossie
Door Bouchra
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik kan alleen maar zeggen klasse! Wat een topservice, kwaliteit en bovenal professionaliteit. Ik raad het een ieder aan. 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1183RN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact