SKINN by Nikki

Ga naar het gesprek Meer Informatie

SKINN by Nikki

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Gefeliciteerd, jij gaat trouwen! Als toekomstige bruid wil je er natuurlijk mooi en stralend uitzien op je bruiloft. Op de mooiste dag van je leven hoort je make-up perfect te zijn! Laat je bruidsmake-up professioneel aanbrengen door SKINN by Nikki, en je bent gegarandeerd het stralende middelpunt. Na het bespreken van jouw wensen, breng ik van tevoren (ongeveer 4-6 weken voor de bruiloft) een proef make-up aan in de salon. We gaan dan in overleg beslissen wat het beste bij jou past. Alles zal worden vastgelegd en er zullen foto's worden gemaakt, zodat alles wat wij samen hebben afgesproken hetzelfde zal zijn op de bruiloft. Het is belangrijk dat de wensen van de bruid volledig worden nageleefd.

SKINN Beauty & Care is ook gespecialiseerd in wimperextensions. Je kunt kiezen uit 2 verschillende soort wimpers: One-by-One en Russian Volume 2D – 6D. Wimperextensions zorgen ervoor dat jouw ogen er perfect uit springen. Je kunt het natuurlijk houden of gaan voor een glamour look. Ook kun je in de salon terecht voor diverse wenkbrauw behandelingen, Permanente make-up & Lash Lifting!

Wist je dat jouw make-up beter tot zijn recht komt op een goed verzorgde huid? Een week voor de bruiloft kunnen wij dan ook een volledige gezichtsbehandeling plannen, zodat jouw huid er perfect uitziet voor jouw grote dag! 

Op de dag van de bruiloft kom ik naar jou toe, en verzorg ik de bruidsmake-up opnieuw geheel naar jou wensen. Op verzoek verzorg ik ook graag de make-up van de belangrijkste gasten, zodat ook zij schitterend voor de dag komen!

Wil je alleen bruidsmake-up of graag gebruik maken van een allround pakket? Dit kan beide! Voor meer informatie, persoonlijk advies en prijzen, neem contact met mij op!

Hopelijk tot snel bij SKINN by Nikki!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Contant of pinnen.
Welke diensten biedt u aan?
Bruidsmake-up, Nagel verzorging, Schoonheidsverzorging
Werkt u ook aan huis?
Alleen in onze boetiek
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Meningen over SKINN by Nikki

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2251 CP

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact