The Bridal Artist

Ga naar het gesprek Meer Informatie

The Bridal Artist

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Mijn werk is mijn passie. Er is niets dat ik liever zou doen op deze wereld dan ‘mijn’ bruiden nog meer te laten stralen. Nog meer inderdaad, want stralen doen ze natuurlijk al.

Ik ben er honderd procent van overtuigd dat schoonheid van binnen zit. Iedere vrouw is prachtig en uniek, dus ook iedere bruid. Dat ik de eer heb om die schoonheid nog meer naar buiten te laten treden door middel van prachtige bruidsmake-up en –haar is fantastisch!

“Let’s do what we love and do a lot of it.”

Wanneer The Bridal Artist jouw bruidskapsel mag verzorgen, weet je zeker dat je haar goed zit tijdens de bruiloft. Hoe fijner jij je voelt, hoe meer je straalt! Bij bruidskapsels werk ik ook vaak met extensions, haarstukken en haarvullingen. Op die manier kunnen we het kapsel waar jij van droomt creëren, ongeacht hoe jouw haar eruit ziet. Zo mooi en strak ingezet, dat niemand het ziet. Het enige jouw aanstaande en jouw gasten zullen zien is dat je een prachtig, vol kapsel hebt! Met mijn ervaring in kapsels en vakkennis kan ik dit goed toepassen op jouw bruidskapsel. Of je nu kort, lang, blond of bruin haar hebt!

Bij de make-up voor jouw bruiloft is het natuurlijk enorm belangrijk dat jij straalt. Of dat nu met een nude make-up is, of met zware smokey eyes. Wij gaan samen kijken wat het best bij jouw gezichtsvorm past en wat jij zelf mooi vindt. Wat ook enorm belangrijk is, is dat de bruidsmake-up de hele dag mooi blijft zitten. Want niet alleen tijdens de ceremonie, maar ook tijdens het feest wil jij er als bruid op je best uitzien!

The Bridal Artist is altijd op de hoogte van de laatste trends en trendkleuren. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om met kwalitatief goede producten te werken. Ik werk daarom met professionele merken zoals Mac, Bobbie Brown, Urban Decay, Morphe en nog veel meer.

Meningen over The Bridal Artist

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
julie--
Door Julie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Inmiddels 1,5 week geleden heeft Urmila mijn visagie en bruidskapsel gedaan voor mijn bruiloft. Enkele maanden daarvoor een proefsessie bij haar gedaan, ik vond dit best spannend aangezien ik kieskeurig ben met mijn makeup. Maar ik had niks te vrezen! De proefsessie was geweldig en op de bruiloft zelf nog 100 keer mooier. Mijn haar en makeup hebben geen touchup nodig gehad. Urmila zelf is een geweldig lieve vrouw die voor een gezellige sfeer zorgt en de spanning daardoor wegneemt op de grote dag. Echt een topper!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3554 HJ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact