The Make-up Artist

Ga naar het gesprek Meer Informatie

The Make-up Artist

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Uw trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Vanzelfsprekend wilt u er betoverend uitzien. Laat uw haar en bruids make-up verzorgen door The Make-up Artist en u zult het stralende middelpunt van de dag zijn.

Tijdens de try-out sessie bepalen we in goed overleg uw eigen bruidsstijl. Op de grote dag komen we op het door u gewenste tijdstip bij u thuis. Ook is het mogelijk om uw bruids make-up en haar 's avonds voor het feest te laten bijwerken. Zo kunt u schitteren op uw eigen feest.

Natuurlijk komen we voor deze touch-up op de feestlocatie langs. Uiteraard kunnen wij ook het haar en make-up van uw gasten verzorgen.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na de try-out sessie stuur ik u een factuur die u kunt overmaken voor de trouwdatum .
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2000

Meningen over The Make-up Artist

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
sabine10
Door Sabine
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik had heel prettig contact met Lucienne, want zij begreep exact wat ik wilde. Ondanks de temperatuur van 32 graden heb ik de hele dag kunnen genieten van mijn mooie haar en make-up!

Misbruik rapporteren
helena7
Door Helena
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor een bruids is het kiezen van een visagiste en hairstyliste één van de belangrijkste beslissingen die ze gaat maken. Je wilt natuurlijk dat jouw haar en make-up goed bij je mooie jurk passen én dat je er op je mooist uit ziet.

Ik heb twee héle goede keuzes gemaakt in mijn leven: ten eerste, natuurlijk, mijn man! En ten tweede was dat kiezen voor Lucienne Barten van The Make-up Artist om mijn haar en make-up te doen voor mijn grote dag. Deze vrouw verstaat haar vak! Ongelofelijk! Mijn haar en make-up zaten de hele dag PER-FECT! Naast het werk van zeer hoog niveau is Lucienne ook nog eens een ontzettend spontane, vriendelijke en professionele vakvrouw die mij vanaf het eerste moment op mijn gemak heeft gesteld. Ik heb me de hele dag de mooiste vrouw op aarde gevoeld!

Misbruik rapporteren
marloes1
Door Marloes
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ben jij nog op zoek naar een top make-up artist en hairstylist die nog gezellig is ook? Neem dan nu contac top met Lucienne Barten, je hoeft niet verder te zoeken.

Dankzij Lucienne heb ik me op mijn eigen bruiloft de hele dag een echte prinses gevoeld. Het hele plaatje klopte, mijn haar en make-up maakten mijn look compleet. Het was ook nog eens helemaal zoals ik voor ogen had. Niet alleen ik vond dit, want ik heb de hele dag heb ik veel complimenten gekregen over mijn kapsel en make-up van alle gasten! Ik heb me ondanks de regen geen enkel moment zorgen hoeven maken over mijn make-up of haar!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 4221 LL

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact