1 van 11 foto's
Annemarie Bruning - Uw Ceremoniespreker (Trouwambtenaar)
1 van 11 foto's
1 van 11 foto's
1 van 11 foto's
1 van 11 foto's
1 van 11 foto's
1 van 11 foto's
1 van 11 foto's
1 van 11 foto's
1 van 11 foto's
1 van 11 foto's
1 van 11 foto's

Bent u tevreden over deze provider? Deel Het!

Vergelijkbare aanbieders

Beschrijving

Als Uw Ceremoniespreker (trouwambtenaar) wil ik jullie graag toespreken op de manier die bij jullie past, de invulling zoals jullie dat willen en op de plek waar jullie het liefst willen trouwen. Ook wil ik hierin als dit gewenst is graag in meedenken. 

Willen jullie méér dan een standaard ceremonie? Ik kan jullie helpen de ceremonie tot een persoonlijk geheel te maken. Er zijn heel veel leuke en mooie dingen te bedenken die de ceremonie ook echt persoonlijk maken. Van een eigen gekozen trouwlocatie, tot een mooie toespraak van een dierbare in jullie leven, (live-)muziek, enzovoorts.

Ik ben benoemd en beëdigd Trouwambtenaar in de gemeente Zevenaar, ik kan dus in elke gemeente voor een dag worden benoemd.

Zowel ceremonieel als officieel trouwen is dus mogelijk.

Ik woon zelf in Andelst, nabij Arnhem, maar ik voltrek huwelijken door heel Nederland en daarbuiten.

Daarnaast kan ik ook een ceremonie in het Engels verzorgen. 

Meningen (2)

4.8
meer dan 5 2 meningen

Professionaliteit

Prijs/kwaliteit

Is het een aanrader?

Door fr.debruin
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 13 juli 2017 was het onze dag! We wilden het klein houden en vooral echt van ons. Dus toen wij lazen dat Annemarie overal een persoonlijk verhaal van maakt hebben wij een afspraak met haar gemaakt. Na deze afspraak wisten we het zeker, zij ging het worden.

Ze verzamelde bij ons maar ook bij onze gasten alle mogelijke informatie en tijdens onze ceremonie heeft ze van al die informatie een prachtig aansluitend en vermakelijk verhaal gemaakt. Allemaal anekdotes en leuke weetjes over ons passeerden de revue. Zo werd onze ceremonie echt het geweldigste moment van onze trouwdag. En mede doordat ook onze gasten erbij werden betrokken hebben wij van hen ook meegekregen dat zij het helemaal geweldig vonden hoe Annemarie het heeft gedaan.

Lieve groeten echtpaar Wunderink

Misbruik rapporteren
Door mnvankleef
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn zo ontzettend enthousiast over de inzet van Annemarie! Voor het huwelijk (ze heeft vrienden en familie benaderd om input te vragen), maar vooral tijdens de ceremonie. Zij zorgde ervoor dat het een persoonlijke, informele ceremonie werd, waarbij veel mooie momenten dmv speeches aan bod kwamen, maar ook veel humor door in de zaal vrienden en familie vragen te stellen. Na de ceremonie zijn er veel mensen naar ons toegekomen met de vraag wie de trouwambtenaar was en of zij ons misschien al kende. Omdat het zo persoonlijk was en zij zoveel over ons wist te vertellen. Een trouwambtenaar bepaald de sfeer en stijl vd ceremonie. Annemarie heeft dit helemaal goed aangevoeld. Alle lof voor Annemarie. Mede door haar kijken we terug op een ontzettende mooie, persoonlijke, liefdevolle ceremonie.

Misbruik rapporteren

Heeft u het gebruikt? Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Adres van Uw Ceremoniespreker in Gelderland:

Tielsestraat 178 6673AE Andelst 06-48279483

Vaak gestelde vragen - FAQ

 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Medium prijzen

 • Wat zijn jullie betalingswijzen?

  per factuur, aanbetaling bij vastzetten datum (25%) , overige 75% binnen 14 dagen na huwelijksdatum.

 • Wat voor soort ceremonies biedt u aan?

  Burgelijke ceremonie

 • Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?

  895,-

 • Vertel ons een nieuwschierigheidje of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  -Ik heb ooit een huwelijk voltrokken in de sauna! -Op Valentijnsdag 2012 ben ik benoemd en beëdigd als trouwambtenaar. - Ik draag overigens geen toga tijdens trouwceremonies, maar een bijpassende jurk aangepast aan de dresscode voor de gasten.

 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2012

afsluiten