Villa Vennendal

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Villa Vennendal

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Een sprookjesachtige huwelijksvoltrekking op Villa Vennendal in de Wintertuin van ‘The Bell Inn’, een grootse receptie in het hotel met bruidstaart en champagnetoren in de sfeervolle Zomerzaal, een romantisch diner in onze Wintertuin met glazen plafond, een spetterend feest in de Herfstzalen, het kan allemaal! Rondom het hotel zijn prachtige terrassen met op de achtergrond de idyllische vennen. Na een mooie dag is het heerlijk nagenieten in onze Schotse pub met open haard.

Bruidsparen hebben de beschikking over een eigen bruidshuis ‘Maison de Mariage’. Heerlijk nagenieten van de prachtige dag in de sfeervol ingerichte huiskamer met open haard. Ter ontspanning kunt u gebruik maken van het bubbelbad en aansluitend een romantische nacht beleven in de slaapkamer met hemelbed. ’s Ochtends wordt er een champagne ontbijt op bed geserveerd, indien u dat wenst.

Vennendal maakt uw dag speciaal, een dag om nooit te vergeten. Elke bruiloft is uniek. En ieder heeft wensen die graag ingewilligd worden. Vennendal maakt voor u een dag op maat. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor bruidsparen bij Villa Vennendal.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer, Accomodatie voor gasten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Villa Vennendal

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 8072 PX

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact