Weddingplanner het Bruidsmeisje

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Weddingplanner het Bruidsmeisje

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 85 €

Het geheime wapen achter Weddingplanner het Bruidsmeisje ben ik, Vivian. Op de foto zien jullie mij rechts. En samen met mijn zus Anouk (links), als de beste assistent ever, organiseer ik onvergetelijke bruiloften die net even anders dan anders zijn.

Mijn aanpak is persoonlijk, eerlijk, vrolijk en enthousiast met een grote betrokkenheid. Net zoals echte bruidsmeisjes ;-) Ik geniet van het leven met volle teugen, al 36 lentes lang. Geen dag, net zoals geen enkele bruiloft van mij, is hetzelfde. En dat voelt heerlijk!

Met mijn universitaire studie Psychologie als achtergrond, weet ik hoe belangrijk het is om echt jezelf te kunnen zijn en keuzes te maken op basis van gevoel. Dat wil ik ook uit jullie als bruidspaar halen! Jullie wensen, ideeën, verwachtingen, dromen, karakters en gedachten zijn voor mij het belangrijkste. Zodat het ook echt jullie droomdag wordt!

Ik geniet van kleine mooie momenten, gezellig theedrinken (chai latte & verse munt thee mét honing) en high-tea’en met mijn vriendinnen, mijn ondeugende rode kater Bobby, de liefste man op aarde genaamd Pascal die ik ook mijn lief mag noemen, het stralende zonnetje, relaxen in de sauna, shoppen van jurkjes en high heels, creatief bezig zijn, wandelingen maken op de heide of in het bos, verre reizen maken (Thailand, Bali, Zuid-Afrika, Filippijnen, Caribbean, Argentinië, Mexico, Cuba, Israel, Marokko, Oman), heel veel weekendjes weg (Parijs, Wenen, Florence, Barcelona, Londen, Berlijn, Lissabon etc etc) en andere culturen ontdekken, een glimlach van mijn bruidsparen, lekker lang bourgondisch tafelen en nog zoveel meer!

Willen jullie weten wat mijn toegevoegde waarde voor jullie kan zijn?

  • Ik beschik over een zeer uitgebreid netwerk aan leveranciers. En regel de leukste en gaafste leveranciers voor jullie voor de beste prijs. Mijn tomeloze creativiteit zorgt ervoor dat jullie bruiloft persoonlijk, uniek en bijzonder wordt!
  • Ik zorg ervoor dat jullie heerlijk kunnen genieten van de voorbereidingen, de trouwdag en daarna. Door mijn universitaire studie psychologie ben ik sterk in het uitkristalliseren wat jullie graag willen en haal het optimale uit jullie zelf.
  • Ik ben zeer goed op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de trouwbranche. Zo word ik regelmatig gevraagd door de media (EditieNL, Hart van Nederland, RTL nieuws, RTL Live, Telegraaf, Metro, Cosmopolitan, LINDA) als trouwexpert. En heb ik de vakopleiding tot professioneel weddingplanner in 2016 geschreven voor het NTI.
  • Daarnaast heb ik al veel gave trouwbrachegerelateerde en ondernemersawards mogen winnen
  • Door mijn enorme ervaring {in september 2019 hebben we onze 165ste bruiloft mogen organiseren als weddingplanner} hoeven jullie ook echt niet meer opnieuw het wiel uit te vinden en weten jullie dat jullie in goede handen zijn van een ware pro.

Ik durf te wedden dat ik een grotere control freak ben dan jullie, want alleen dan kunnen jullie het ook echt loslaten! Maar wel altijd op een ontspannen manier ;-).

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
85 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Jullie krijgen van ons een factuur en die mogen jullie per bank overmaken.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Weddingplanner het Bruidsmeisje

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(11)
Aanrader?
(11)
margotvanelk
Door Margot Elk
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voorbereid, scherp, enthousiast en lief. Dat zijn de vier woorden die Vivian van het Bruidsmeisje voor ons omschrijven. Voorbereid, omdat ze vooraf overal aan denkt en met heel goede tips en ideeën komt, ook was ze altijd beschikbaar voor onze vragen. Maar ook tijdens de dag was Vivian (en haar team) op elke  situatie voorbereid (bijvoorbeeld: smintjes, schaartje, pleisters, en nog heel veel meer in haar heuptasje). Scherp omdat ze heel goed weet waarover je moet nadenken en op de details blijft letten. Die details zijn juist zo belangrijk voor een bruiloft! Daarnaast is Vivian ontzettend enthousiast en elke keer als we haar weer zagen of spraken werden wij nog enthousiaster over onze grote dag (we wisten niet dat het mogelijk was). Tijdens de bruiloft heeft ze met haar tomeloze energie en strakke draaiboek alles in goede banen geleid en hebben wij geen seconde hoeven nadenken over de planning en hebben we geen enkele beslissing hoeven maken. Het enige wat we hoefden te doen was genieten. Kortom zonder Vivian hadden we nooit zo’n perfecte dag gehad!

Misbruik rapporteren
peter&julia
Door Peter
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een top mens, die Vivian. Wij zijn zo blij dat wij de keuze hebben gemaakt voor haar en haar team. De voorbereiding en communicatie vooraf was zo prettig en de dag zelf liep zo soepel. Wij als bruidspaar waren volledig ontspannen en hoefde ons (tot in de kleinste details) nergens zorgen over te maken. Zelfs mijn vrouw, controlfreak van nature, heeft het volledig los kunnen laten. Daardoor hebben wij optimaal van onze dag kunnen genieten. Vivian en Britt nogmaals super bedankt!

Misbruik rapporteren
daan&nanda
Door Daan
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tsja...wat kunnen we verder nog zeggen...Vivian is in één woord TOP! Hoe zij het allemaal klaarspeelt is ongelooflijk. We hebben echt genoten van de samenwerking met haar als ceremoniemeester voor onze bruiloft. Haar enthousiasme, perfectionisme en bruisende ideeën werken aanstekelijk. Ook al hadden wij zelf een heel duidelijk plan van hoe wij het wilden die dag, en ook al hadden we zelf al van alles geregeld met onze leveranciers, toch had Vivian nog weer extra tips en ideeën om het nog fantastischer te maken (denk aan het sabreren van de champagne en andere creatieve tips). Een echte meerwaarde voor ons! Vivian houdt zich aan afspraken en doet wat ze zegt. Het voelt echt alsof je bij haar op de eerste plek staat. Super fijn. Door haar hulp tijdens én voorafgaand aan de bruiloft hebben wij DE Klassieke SPROOKJESBRUILOFT gehad die we voor ogen hadden. Vivian heeft iedereen goed geïnformeerd en het draaiboek was tot in de puntjes verzorgd. Ook op de dag zelf regelt Vivian van alles achter de schermen waardoor je als bruidspaar echt ontzorgd wordt. Ideaal! En ook in de voorbereidingen denkt zij mee, kijkt ze mee en is ze echt tot steun. Ze communiceert netjes, ook met de RSVP afhandelingen. En als we tussendoor vragen hadden (en dat waren er heel veel ;)) dan beantwoordde Vivian die altijd snel, duidelijk en met enthousiasme. je weet bij haar waar je aan toe bent. En daarbij is Vivian gewoon een gezellig mens. Wij raden Vivian echt aan iedereen aan! Ga je trouwen, maar wil je niet dat je beste vriend of vriendin de hele dag moet rennen en vliegen als jouw ceremoniemeester: schakel dan Vivian in! Professioneel en met een dosis humor regelt zij jullie droomwedding. Voor ons is Vivian een wonderwoman! 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 6881 KM

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact