Zwart Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Zwart Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 6 €

Romantisch // Sfeervol // Fris // Tijdloos // Vol Liefde

Dat zijn de beelden die ik graag maak. Het is dan ook een droom die uitkomt om elke dag bezig to zijn met datgene dat ik het liefste doe: het fotograferen van de Liefde!


lk ben Raisa Zwart, 24 jaar en samenwonend met mijn vriend in Santpoort-Noord. Vanuit deze thuisbasis fotografeer ik bruiloften door het hele land, maar ook buiten Nederland. lk houd van natuurlijk licht, fijne styling en geloof echt in de liefde. Als romanticus en Fine Art Fotografe vind ik het geweldig om jullie verhaal vast to mogen leggen op beeld. lk vind het daarbij erg belangrijk dat jullie jezelf kunnen zijn - mijn bruidsreportages zijn ongedwongen en relaxt, en het eindresultaat: een prachtig album dat generaties lang meegaat, vol met momenten, sfeer, emotie, details; jullie dag!

Mij beter leren kennen? Enkele van mijn favoriete dingen zijn, Reizen // Lekker eten // Vrienden & Familie //Alles Scandinavisch // Mijn hond Boaz // Het Strand // Thee // Muziek van Jason Mraz & John Mayer // Vintage Camera's // Festivals. --> Voor nog meer informatie over mij, en recent werk klik je door naar mijn site. Of stuur me natuurlijk direct een berichtje. Onder het genot van een kopje thee of koffie bespreek ik graag de mogelijkheden! 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
6 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Zwart Fotografie

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
summer37
Door Marja
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Raisa is professioneel, creatief en een waanzinnig talent! Haar foto's zijn fris en vol emotie. Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen op onze bruiloft. Raisa treedt volledig op de achtergrond maar weet toch de mooiste momenten vast te leggen. De shoot was ongelofelijk relaxt en daarmee een heerlijk moment van de dag. Als wij terugkijken naar de vele foto's die ze voor ons heeft gemaakt beleven we deze bijzondere dag gewoon weer opnieuw! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact