• Een klassieke clutch met jewelen details: Door Oscar de la Renta
  • Schelp clutch: Door Charlotte Olympia
  • Een leren 'crisp bag': Door Anya Hindmarch
  • Een juwele clutch: Door Marchesa
  • Een schuitje rood: Door Christian Louboutin
  • Coral clutch met bloem detail:  Door Kotur

Een bruid is niet compleet zonder boeket. We hebben recent veel trends gezien hoe een bruid een knoop boeket en andere alternatieven draagt in plaats van de traditionele bloemen, maar het meest recente en populaire alternatief is de “The Clutch”. Deze accessoire ziet er niet alleen elegant uit, maar ook heeft het een extra voordeel, de bruid is in staat om een bepaalde look toe te voegen aan haar bruidskleding en niet te vergeten, geeft het de bruid de mogelijkheid haar erg belangrijke “dingentjes” mee te nemen. Zoals lipstick om jou lippen waar dan ook bij te werken, of een paar tissues voor de emotionele momenten tijdens de huwelijksgeloften en speeches.

Hier hebben we onze favoriete tasjes voor dit seizoen voor jou op een reitje gezet. Wat vind jij ervan? laat het in een reactie hieronder weten.

Wil je nog meer accessoires bekijken? Bekijk dan deze leveranciers: Elsa Coloured Shoes en Brandos.

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie