´British Style´ accessoires voor een countrylife wedding

Trouwen in de kerk was in lange tijd niet zo populair als in 2011: de verbintenis vond plaats tussen de Britse kroonprins William en zijn Kate Middleton, Kate Moss trouwde met Jamie Hince, de eenvoudige koninklijke bruiloft van Zara Phillips en Mike Tindall… En het beste van dit alles: de inspiratie die het ons heeft gebracht om accessoires in British style te dragen tijdens de bruiloft! Ook deze herfst zijn de Britse accessoires helemaal trendy,  met collecties gebaseerd op het Britse countrylife  en een Schots kleurenpalet.

‘Looks’ uit de jaren 20 en een diadeem met vlindera à la Kate MIddleton. Van Cherubina

Vilt, fluweel, zijde, veren, gespen, antiek… alles is mogelijk als je op zoek bent naar het perfecte hoofdaccessoire. Ons voorstel: kies voor een origineel stuk met kleuren van het seizoen, in de herfst kies je dus voor bordeauxrood, mosterdbruid, cognac etc.; in de winter voor wit, (zilver)grijs; in de lente worden het vrolijke kleuren als geel en junglegroen en tot slot kies je in de zomer voor turquase, roze, of oranje. Kate zal jaloers zijn! Waar kun je accessoires in deze stijl vinden in ons eigen landje? Probeer het eens bij Fashion Hair Accessories!

tocados5Meer lezen “tocados5”
1. Diadeem met orchideeën, van Topshop. 2. Met bloemen in parelkleur, van Accesorize. 3. Met veren in lichtpaars, van Accesorize. 4. Van satijn en veren, van Eugenia Kim

Wat vind jij, zijn deze extravagante accessoires wel geschikt voor de nuchtere Hollandse Bruid? Zou jij het durven dragen? Laat hieronder een reactie achter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie