1 jaar getrouwd? Tips voor jullie papieren jubileum!

Volgens de traditie: eet een stukje bruidstaart! – Foto: Bart Langelaan

Je kunt het je nog herinneren als de dag van gisteren. Toch is het alweer een jaar geleden dat je getrouwd bent met je grote liefde. Een bruiloft is een bijzondere dag en bij ieder jubileum is het mooi om weer iets van dat bijzondere gevoel te delen. Of je nu een gouden bruiloft viert of een papieren bruiloft.

Heerlijk samen uit eten - Foto: Bon Vivant
  • Uit eten

Ga eens terug naar de plek waar jullie gedineerd hebben op de dag dat jullie getrouwd zijn. Laat jezelf in de watten leggen met een verrassingsmenu of bestel je favoriete gerecht van de kaart. En denk samen nog eens terug aan hoe het hier was, een jaar geleden…

  • Lekker thuis

Geen zin in “gedoe”? Blijf dan lekker thuis voor de buis met zijn tweetjes. Ga met een deken op de bank liggen, zet jullie trouwfilm aan en zorg dat er voldoende hapjes en drankjes in huis zijn. Genieten maar!

Maak zelf een fotocollage - Foto: Jougne Franche Comte
  • Fotomoment

Pak het fotoalbum erbij en geniet samen van de plaatjes. Zijn jullie veel veranderd in een jaar tijd? Als je elkaar een cadeau wilt geven ter ere van het jubileum dan kun je een trouwfoto op linnen laten drukken of als je tijd hebt zelf een fotocollage maken.

  • Weekend weg

Wil je het juist grootser aanpakken? Ga er dan met je geliefde tussenuit voor een leuke stedentrip of een weekend rust en relaxen. Voldoende tijd en ruimte om met elkaar te praten en terug te kijken op het eerste jaar van jullie getrouwde leven.

Een knipoog naar het bruidsboeket - Foto: San Antonio Wedding Photographer
  • Zeg het met bloemen

Een tip voor de bruidegom! Breng weer een bezoekje aan de bloemist die de bloemen voor jullie bruiloft heeft verzorgd. Laat een kopie maken van het bruidsboeket of kies voor een ander soort boeket waarin de bloemen van jullie bruiloft worden verwerkt. En tadaa: een mooi cadeau voor je vrouw.

  • Verkleedpartij

De laatste tip: haal je trouwjurk en trouwpak uit de kast en organiseer een verkleedpartijtje. Houd de camera paraat om vast te leggen dat je nog steeds in je bruidsjurk past en voel je weer op en top vrouwelijk en feestelijk.

Geen tips van Zankyou missen? Volg ons dan op facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

info2
11 nov 2012

Leuke tips!

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie