10 ideeën om je bruiloft te verlichten, op en top romantisch!

We weten dat je bij het van het plannen van je bruiloft duizend en één manieren hebt bestudeerd om de decoratie on fleek te krijgen. Verlichting is, samen met de bloemen, een van de meest kleurrijke en opvallende onderdelen die je kunt gebruiken. Bovendien is het iets dat mensen snel onthouden en ze vaak een fijn gevoel geeft. Hierom, en ook omdat wij niet genoeg kunnen krijgen van mooie en originele manieren om je outdoor bruiloft te verlichten, hebben wij deze beelden voor jou geselecteerd zodat je nog meer ideeën hebt. Geniet!

1. Slingers

We zien ze veel, maar ze blijven even effectief en prachtig. Ze creëren een magische sfeer, en onder het licht van de slingers voel je je bijzonder. Als je overweegt verlichte slingers te gebruiken, zeggen wij volmondige ja. Ga ervoor!

Foto: Couche Photo

2. Snoerverlichting

Er zijn speciale plekjes waar je extra aandacht aan wilt geven. Verlicht boomstammen, takken en andere natuurlijke plekjes met de kleine verplichte bolletjes. Het is een detail dat een spontane selfies zal provoceren! Snoerverlichting past perfect bij een boho-chic thema, in dit artikel vind je hier voor nog meer inspiratie.

Fotos: Pablo Béglez

3. Lichtjeskleed

Een erg origineel en elegante manier om te verlichten. Als je een plek hebt waar bijvoorbeeld het banket wordt gehouden, kun je over een stuk muur daar achter een lichtjeskleed hangen. Je ziet de mooie stenen of achtergrond er doorheen, terwijl je een romantische verlichting hebt en de natuur nog goed aanwezig blijft.

Foto: Pablo Béglez

4. Luxe kandelaars

Ben je op zoek naar iets verfijnds en glamoureus? Het is een hoop werk maar dan heb je ook wat. Ga voor grote kandelaren en versier de tafels met deze verlichting. Het is een luxe decoratie voor een zomerse bruiloft!

Foto: Volvoreta Fotos

 5. Kroonluchters

Kroonluchters horen niet enkel in kastelen thuis. Je kunt een prachtige natuurlijke tint geven aan kroonluchters door ze met takken en blad te versieren. Een uitgebreide verlichting dat zeker het verschil maakt! Voor nog meer kaars inspiratie bekijk je dit artikel.

Foto: Volvoreta Fotos
Foto: Volvoreta Fotos

6. Kleine bolletjes

Minder is meer, en deze kleine bolletjes zijn erg trendy en wanen je in braderie sferen. Als je van mooie verlichting houdt, maar vooral minimaal te werk wilt gaan is dit jouw verlichting. Verlicht rechte lijnen van bijvoorbeeld de partytent en geef een extra touch aan de tent zonder al te veel moeite.

Foto: Justin DeMutiis Photography / Alexandra Whitney Photography

7. Lampionnen

We kunnen ze van Sint-Maarten en ook van Oud en Nieuw. Maar lampionnen zijn niet enkel geschikt voor de koude maanden! Deze exotische trend is een van onze favorieten. Geef een vakantiegevoel aan je bruiloft met mooie dunne papieren lampionnen. Nu al zin in de volgende zomer? Bekijk hier ook de decoratie voor een strand bruiloft in 2017!

Foto: Santana Photography

8. Lichtgordijn

Je houdt ervan of je haat het. Het is niet voor elk paar weggelegd, maar wij vinden het fantastisch. Maak een mooie hoek met een lichtgordijn en de perfecte photocall is af! Romantisch, flatterend en uniek.

Foto: M2 Photography

9. Verlichte letters

Als je op je bruiloft mooie letters wilt gebruiken om jullie namen, de datum of de locatie te schrijven, zorg er dan voor dat ze ook ’s avonds goed zichtbaar blijven. Ga voor verlichte letters of decoreer ze zelf met lichtjes. Als je graag letters en teksten wilt toevoegen op je bruiloft, maar niet goed weet hoe, bekijk dan deze lijst met ideeën!

Foto: Jose Valdez

10. Een lichtjesweg

Er is weinig romantischer dan een verlichte weg. Begeleidt de gasten zonder woorden en zorgen naar het banket, de tafels of de partytent. Het enige wat je hoeft te doen is hun pad te verlichten, letterlijk en figuurlijk. Vintage is hip! In dit artikel zie je de mooiste vintage decoratie voor jouw bruiloft. Bekijk ook de mooiste vintage bruidsjurken van 2017!

Foto: Volvoreta Fotos
Foto: Jose Valdez

Krijg je ook zo een zin een warme nazomeravond of gezellige herfstavond bij het zien van deze ideeën? Let altijd goed op het maximale vermogen van de stoom. Je wilt niet dat de stoppen doorslaan tijdens het banket, dus probeer het vooraf even! Voor welke verlichting ga jij?

Fotos: Justin DeMutiis Photography, Alexandra Whitney Photography, Volvoreta BodasPablo BéglezCouche PhotoSantana PhotographyM2 PhotographyJose Valdez.
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie