10 tekenen die erop wijzen dat jouw vriend in de toekomst een goede vader is!

Soms vragen we ons af: waarom loop ik zo ver op de zaken vooruit en wil ik weten of mijn partner een goede vader zal zijn? Is het niet beter om elke stap in mijn leven te beleven als het moment daar is? Ja! Elk ding op elk moment, maar diep in je hart bestaat er een wil om te weten of je aanstaande ook lief, speciaal en voorzichtig is met de kinderen. In dit artikel praten we over enkele tekens die jouw ongeduld beantwoorden.

De Kievit Bruiloften

Als je je een gelukkig leven wilt inbeelden met je vriend, moet je erop vertrouwen dat je de juiste persoon hebt uitgezocht en moet je niet bang zijn om je relatie naar een hoger niveau te tillen. Er is geen handleiding om een goede ouders te zijn, we zijn niet perfect, net zoals met alle dingen in het leven: je leert door ervaring op te doen. Het is wel belangrijk om voordat je aan kinderen begint samen al van alles hebt meegemaakt. Hier geven je 10 tekens die erop wijzen dat jouw partner in de toekomstig een goede vader zal zijn.

1. Hij heeft oog voor detail

De dagelijkse gebaren van liefde, maken ons leven veel beter. Als jouw partner je in het begin veel liefde gaf, interesse in je toonde, attent was en voor je zorgde en hij dat op de dag van vandaag nog doet. Dan mag je ervan uit gaan dat hij dat ook allemaal aan zijn kinderen geeft. Kids vragen veel aandacht, liefde en bovenal een vader die naar ze luistert. Vergeet niet dit artikel te lezen om te ontdekken of jij echt gelukkig bent!

Elí Cinema

2. Hij is grappig

Bijna elke vrouw houdt van een man die haar aan het lachen maakt. Niet voor niets zeggen we wel eens: hoe meer er gelachen wordt, hoe meer liefde. En als je het nog niet wist volgens de Universiteit van Kansas in de VS is humor een van de aspecten waar we het meeste waarde aan hechten bij mannen. Het is een teken van eerlijkheid, creativiteit en intelligentie. Dus als je partner je aan het lachen maakt, het is het vast ook een hele vrolijke papa.

3. Hij is sterk en liefdevol

Ruggengraat! Dat is iets dat nodig is om beslissingen te kunnen nemen, en om met liefde te kunnen iets te kunnen corrigeren dat niet goed is. Als een man dat laat zien, kan hij dat zeker ook met zijn kinderen. Ze opvoeden en ze leren dat ‘nee’ ook echt ‘nee’ is. Als hij de dingen kan benoemen zoals ze zijn, is het zeker een man voor wie de kinderen respect hebben. Zorg trouwens wel dat jullie deze dingen hebben gedaan voordat jullie aan kinderen beginnen!

Mon et Mine

4. Hij doet moeite om altijd bij je te zijn

Ook al heeft hij het nog zo druk, hij zal altijd tijd voor je vrij maken. Voor jou en voor jullie kinderen. Het is heel belangrijk dat hij quality-time doorbrengt met de kinderen. Het verbetert ongetwijfeld de band, de eigenwaarde en het helpt ook bij het verlichten van de stress. Misschien ook interessant: 10 zinnen die bewijzen dat je relatie perfect is.

5. Hij zorgt goed voor zijn familie

Het is heel belangrijk dat je erop let hoe zijn relatie met zijn familie is. Is hij respectvol naar zijn ouders? Helpt hij ze? Ook als er kinderen zijn. Is hij lief voor ze of zegt hij vaak dat hij het geduld er niet voor kan opbrengen? Dat zegt veel over hoe hij zal zijn als hij zijn eigen huis heeft. 

Meme – Historias de bodas

6. Hij verliest de controle niet onder druk

Als jullie kinderen krijgen zullen jullie veel nieuwe situaties beleven. Een baby die non-stop begint te huilen om twee uur snachts, slapeloze nachten én heel veel luiers! Maar als jouw vriend weet te presteren onder druk kan hij de nieuwe gezinsleden prima aan! Lees ook de 5 geheimen voor goede relaties.

7. Hij heeft een huisdier gehad

Het kan een hond zijn, een katje, een hamster of zelfs een plant waar hij voor heeft moeten zorgen. Iets dat betekende dat hij aan meer moest denken dan alleen aan hemzelf, iets waarvoor hij verantwoordelijkheid voor nodig heeft gehad en waar hij aandacht aan heeft moeten besteden. Als hem dat gelukt is, bijvoorbeeld wanneer hij zijn hond goed heeft opgevoed en hij daar dagelijks zorg voor draagt, is hij klaar om de stap te nemen om de verantwoordelijkheid voor een nieuw mensenleven op zich te nemen.

Jesse van Kalmthout
Jesse van Kalmthout

8. Hij heeft voor je gezorgd toen je ziek was

Er is niets beter dan het gevoel dat er iemand voor je is, iemand die voor je zorgt, een arm om je heen slaat als je je slecht voelt, iemand die zijn liefde toont ongeacht de situatie en iemand die er altijd voor je is. Als hij dit met jou doet, dan heeft hij zeker het geduld om je te helpen wanneer er kinderen komen. Ook wanneer zij ziek zijn, hij zal je helpen voor ze te zorgen, ze te beschermen en ze knuffelen als dat nodig is.

9. Hij is geduldig en onvoorwaardelijk

Hij heeft jouw emotionele achtbanen doorstaan, (wees gerust, die hebben we allemaal), je slechte humeur tijdens je menstruatieperiode, je dagen waarop je romantisch was en de dagen waarop je dat niet was en hij zegt: “hoewel ik je niet begrijp, houd ik van je.” Je kan erop rekenen dat hij een vader wordt die er voor zijn kinderen is, hij zal het geduld hebben en zal ze onvoorwaardelijk liefde geven.

Elí Cinema

10. Hij wilt vader worden

Ook niet geheel onebelangrijk! Dit is, meer nog dan een signaal, een realiteit waarover je moet praten met je partner. Als hij aangeeft niet over dit idee na te willen denken, is het belangrijk om de tijd te nemen en te praten over wat jullie verwachten van de toekomst. Het is beter om voorbereid te zijn en je bewust te zijn van de beslissingen die jullie nemen. Denk eraan er zijn 10 vragen die je jezelf moet stellen voordat je het JA! woord geeft. 

Hij hoeft niet de perfecte man te zijn, maar we hopen dat bij het lezen van elk van deze tekens dat je je hebt ingebeeld hoe speciaal het vormen van een familie is. We weten dat, hoewel het veel verantwoordelijkheid vergt, het zonder twijfel een belangrijke tijd is in je ontwikkeling als vrouw en dat je je man heel blij zal zijn om vader te worden. 

Wij raden ook aan: 8 belangrijke dingen die moet regelen na de bruiloft!

Auteur: Eline Dabekaussen

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie