De zes beste bruiloft apps voor de moderne bruid!

Moderne bruiloften maken veel gebruik van technologie. Als je naar een Bruidsjurk zoekt, dan heb je waarschijnlijk online al naar een aantal modellen gekeken voordat je naar een bruidswinkel gaat. En als je een smartphone hebt, dan heb je waarschijnlijk al een paar apps gedownload die met een bruiloft te maken hebben om naar jouw droomjurk te zoeken terwijl je onderweg bent.

Er zijn honderden trouw apps die jouw kunnen helpen met het organiseren van jouw bruiloft, van het uitkiezen van jouw verlovingsring tot het kiezen van jouw boeket of het organiseren van jouw gastenlijst. Omdat wij zo van technologie houden, hebben wij de zes beste trouwapps voor de moderne bruid op een rijtje gezet…

  • 1. zankyou
Foto: Zankyou

Als eerste komt onze app, de Zankyou app, die we nog maar één jaar geleden hebben gelanceerd. Je kan jouw online trouwcadeaulijst bekijken op jouw smartphone en jouw gasten kunnen de app ook downloaden om maps, foto´s en andere informatie te bekijken over jouw grote dag. Ideaal voor het uploaden van jouw foto´s op jouw pagina in real time of om bedank berichtjes te verzenden na jouw bruiloft. De app is beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod Touch.

  • 2. Pinterest
Foto: Pinterest

Een van de meest geliefde sociaal netwerk op de wereld, Pinterest is een must wanneer je jouw bruiloft gaat plannen, Beschikbaar voor Apple en Android. Voor veel bruiden, heeft deze tool catalogusus en schetsboeken vervangen, en de mogelijkheid gegeven om jouw favorite en meest inspirerende foto´s te pinnen om je te helpen met het plannen van jouw bruiloft en jouw ideeën te delen met jouw vrienden. Je kan ook van jouw camera op jouw smartphone of tablet foto´s pinnen, voor het maken van jouw real-time trouw planning!

  • 3. The Pronovias wedding app
Foto: Pronovias

Pronovias is s´werelds best verkochte bruids bedrijf. Het heeft een flagship store in New York en een verbazingwekkende verzameling van winkels en distributeurs in de Verenigd Koninkrijk, gelukkig voor de Britse bruiden onder ons. Jaarlijks lanceren ze hun laatste collectie met een catwalk show, dit is de hoogtepunt van de bruids wereld, dus het is geen verrassing dat hun bruids app een van de meest gedownloade app is. U kunt de meest prachtige en recente jurken bekijken, prijzen vergelijken, het vast stellen van uw budget en u kunt zelf een afspraak maken online. Beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod Touch.

  • 4. Tiffany
Foto: Tiffany

De Tiffany app is een geweldige app met een kleine catalogus die past in de palm van je hand. Het laat u bladeren door de collecties verlovingsringen en trouwringen, afgestemd op de grootte, type of juweel karaat. Voel je net als Holly Golightly en staar door de virtuele shop totdat u uw eigen ring hebt gevonden.

  • 5. Mary Kan
Foto: Mary Kay

Je kent de look die we liefhebben bij Zankyou – natuurlijke make-up die die uw natuurlijke schoonheid laat zien zonder dat je gezicht onherkenbaar wordt (voor je partner). Maar we denken dat het experimenteren met kleur en make-up of haartrends een geweldige manier is om de juiste look voor u te vinden. Dus voordat je iets koopt, waarom niet eerst proberen op app.

  • 6. My wedding music
Foto: My Wedding Music

Ooit naar een feest zonder muziek geweest? Of een bruiloft? Natuurlijk niet! Vanaf het lopen naar de pilaar tijdens de ceremonie tot aan de ondertekening van het register en zelfs uw eerste dans, muziek is er constant op uw grote dag. En de muziek is te danken aan u en uw keuze, waarom geen gebruik maken van de nuttige My Wedding Music app om een playlist voor uw bruiloft dag te maken. Zeer nuttig, het geeft jouw de mogelijkheid een soundtrack te maken voor uw dag, direct op uw smartphone!

Dus heb je nog andere bruiloft apps die je zou willen aanbevelen? Laat het ons weten door het achter te laten in een reactie hieronder!

Bekijk meer trouwjurken uit onze directory: Partydress, Koonings bruidsmode, de Bruidshoek en meer…

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie