5 dingen die niet mogen missen in je beautycase op je bruiloft!

Aanstaande bruiden, zijn jullie al de hoogte van de top vijf producten die echt niet in je beautycase op je bruiloft mogen ontbreken? Wij hebben al eens uitgelegd wat er allemaal gebeurt tijdens je make-upsessie voor de grote dag, maar nu is het tijd om er achter te komen hoe je ook uren na deze make-upsessie op en top stralend bent. Lees snel verder om te weten welke vijf producten in je beautycase moet zitten voor de grote dag!

Credits: Mooibelicht Fotografie

Vandaag gaan we het enkel hebben over het beautyaspect. Gasten zullen je kussen op je wang, je zult bruidstranen over je wangen laten rollen, en ook je lipstick zal beschadigen als je eet van je lekkere bruidstaart. Kortom, je make-up krijgt veel te voorduren.

Je make-up kan veel hebben, maar een tussentijdse retouche is absoluut geen overbodige luxe op een lange en intense dag. Om deze reden zal je getuige, familie of vriendin een beautykit bij haar dragen met belangrijke items. Dit zijn de vijf items waar je hoe dan ook niet zonder kunt, om ook aan het einde van jouw dag nog zo te stralen als aan het begin.

Lipstick

Hoewel de meeste lipsticks beloven urenlang perfect op hun plek te blijven zitten, is dat in praktijk niet altijd helemaal waar. Vooral bij felgekleurde lippen valt het na een paar uur op als je hebt gegeten en gedronken, en natuurlijk je echtgenoot hebt gekust. De binnenste rand van de lippenstift op je lippen zal vervagen, en hoewel ombré helemaal hot is, is dit niet iets wat je op je huwelijksdag op je lippen wilt hebben. Werk je lippenstift tussendoor bij voor een stralende lach.

Credits: Melissa Mills Photography

Parfum

Een paar spuitjes in je nek en je kunt weer een paar uur verder. Een bruid die heerlijk ruikt, is een bruid die je niet vergeet. Zorg dat je een miniversie van je favoriete parfum bij je draagt, zodat je altijd heerlijk ruikt.

Credits: Mooibelicht Trouwreportages

Haarlak

Als je kapsel een paar aanpassingen nodig heeft is een haarlak het perfecte instrument om je haar weer in orde te krijgen. Een pocketversie van je haarlak zal je haar in model houden en die eigenwijze plukken weer onder controle krijgen!

Credits: Mooibelicht Fotografie

Haaraccessoires

Kies een paar haaraccessoires gebaseerd op de look van je dag. Je kunt hiermee makkelijk je image veranderen, van de receptie tot het diner en het feest. Een bloemenkrans of een kortere sluier geeft een heel nieuwe blik. Je gasten zullen perplex staan!

Credits: Fotobelle

Zakdoek

Om te voorkomen dat de watervallen van tranen je look ruïneren, maar ook om je gezicht af te deppen of zweetdruppels op te vangen op een warme dag. Een zakdoek maakt altijd onderdeel uit van je beautycase. Kies een mooie fijne witte zakdoek, passend bij je jurk, voor tijdens de ceremonie.

Credits: Simone Bruidsfotografie

Met deze vijf beautyitems garandeer je jezelf van een perfecte look, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Kijk elke paar uur even in de spiegel, en werk bij wat nodig is om de hele bruiloft lang het stralende middelpunt te blijven.

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Auteur: Sherita Jager

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie