5 fantastische ideeën voor een heerlijke herfst met je partner

Eerlijk is eerlijk, de komst van de herfst is een beetje een drama. Het einde van een lange zomer, het vakantiegevoel, en je vakantiedagen zijn ook nog eens bijna op! Toch heeft de herfst zo zijn voordelen, en misschien wel meer dan je op het eerste gezicht zou denken. De herfst is een periode met warme kleuren, prachtige landschappen en bijzondere zonsondergangen. Het seizoen van paddenstoelen, gekleurde bomen en fijne uitstapjes zonder om te komen in de hitte. De herfst is meer dan een seizoen, het is een gevoel, en jij kunt er met onderstaande ideeën heerlijk gebruik van maken!

Foto: Ernesto Naranjo

Uitstapjes

Een weekendje naar de Ardennen is niet enkel een heerlijk uitstapje, het is ook nog eens supergoed voor je lichaam. Kies een mooie wandelroute en verlies jezelf in de bergen en geniet van het prachtige herfstpalet van de bomen. Neem je camera mee en fotografeer de prachtige kleuren -okergeel, donkerrood, groen- die mooi in contrast staan met de grijze lucht. Een heerlijke mix van kleuren waar je je hart mee kunt vullen. Voel je even één met de natuur, alsof de wereld enkel van jou en je partner is. Pluk paddenstoelen -let op giftige! – en maak een heerlijk braadgerecht in jullie boshutje in de bergen. Een avondje voor de open haard, met een goed glas rode wijn, en je voelt je herboren!

Foto vía Shutterstock: Stock-Asso
Nara Connection. Foto: El Carrusel

Bios en theater

Ook in je eigen stad is genoeg te ontdekken. De herfst is het perfecte seizoen om heerlijk de theaters in te duiken. Geniet van een mooie theatershow, een stand-up komedieshow, of een mooie film. Werk onbeschaamd een grote bak popcorn weg, en sluit de avond af met een lekker drankje in de lobby’s van de theaters. Droom even weg bij een fantastische film of theaterstuk en laat je meeslepen door de emoties, terwijl je de hand van je geliefde vasthoudt. Hier praten jullie nog dagen over na! En wil je alvast in de bruiloft sfeer komen? Bekijk dan deze films.

Foto vía Shutterstock: aerogondo2

Bijzondere steden bezoeken

Er zijn steden die in de herfst veel mooier zijn dan in de zomer. Pak je kans en bezoek ze! New York is zo een stad dat een bijzondere herfstcharme heeft. Als je het dichterbij huis zoekt, kun je eigen alle middeleeuwse Europese steden bezoeken. De marktjes, de liefelijke mist, en de spinnenwebben met druppeltjes van de ochtenddauw, prachtig! Dompel je onder in de cultuur en landschappen van mooie steden en geniet van een weekendje weg. En als je al in zo een schitterende herfststad woont, wees dan toerist in eigen stad, en onderzoek dan de mooiste schilderachtige delen. In dit artikel vind je de 5 meest romantische bestemmingen voor jou en je liefje! 

Nueva York. Foto vía Shutterstock: Songquan Deng
Amsterdam. Foto vía Shutterstock: Giancarlo Liguori

Halloween

De herfst is het perfecte seizoen voor mysterie en sprookjes. Halloween is het feest dat centraal staat als herfstfeest. Hoewel het traditioneel gezien niet in Nederland wordt gevierd, wordt het feest elk jaar groter en populairder. En waarom ook niet? Het is een fantastisch verkleedfeest met veel sfeer en gezelligheid. Voor jullie als stel is dit ook een geweldige en grappige gelegenheid om als koppel gekleed te gaan. Ga als een bekend duo -Bonnie en Clyde, Popeye en Olijfje-, een etenscombinatie – ham en kaas, chips en saus- of leuke woordcombinaties. Zoek een leuk feest en laat de creativiteit maar stromen!

Foto vía Shutterstock: glebTv

Feesten en festivals

Feestjes en festivals bezoeken met je partner staat garant voor gezelligheid. Hoewel het Oktoberfest al is afgelopen, zijn er nog genoeg lokale feesten en festivals te vinden. Als je denkt dat festivals en feesten een zomerding is, dan heb je het mis. Er is nog genoeg te doen! Denk aan Pitchfork Parijs, het beste indiefestival, BIME Live in Bilbao, of Le Guess Who in Utrecht. Europa’s agenda staat bomvol met heerlijke feesten en festivals. Zijn jullie echte festival freaks en wil je dit laten terug komen op jullie grote dag? Bekijk de vrolijke festival bruiloft van Merel en Hakan voor inspiratie!

Foto vía Shutterstock: Vadim Ponomarenko

Het is herfst, je kunt er niet omheen, dus pak je paraplu en je kansen en geniet van dit bijzondere seizoen. Pak je partner bij zijn arm en laat geen wekend voorbijgaan zonder fijn uitstapje!

Wij raden ook aan: Een bruiloft in de herfst: tops en flops, Herfst bloemen voor op jou bruiloft; kies het mooiste bruidsboeket!, De mooiste decoratie voor jouw bruiloft in de herfst

Auteur: Sherita jager
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie