6 dingen die je de dag voor de bruiloft het beste kan regelen!

Je wilt op je bruiloft zo min mogelijk stress hebben en zo veel mogelijk genieten. Bijvoorbeeld nog even snel je nagels lakken voor dat je naar het altaar loopt is niet het aller beste idee. Hier zijn 6 dingen die je de dag vóór de bruiloft het beste al kan regelen!

Foto: José Alfredo Lerma

1. Je bruidsjurk met accessoires

Een van de belangrijkste onderdelen van je bruiloft zijn je bruidsjurk en de accessoires die hierbij horen. Om er zeker van te zijn dat je trouwjurk er nog net zo mooi uit ziet als toen jij de jurk in de winkel kocht is het handig de jurk op een veilige plek op te hangen met de sieraden erbij. Zo kan je op de dag van de bruiloft de jurk pakken zonder je zorgen te hoeven maken over kreukels of vlekken. Bekijk in deze galerij de allermooiste bruidsjurken en hier de allermooiste accessoires voor 2017!

Foto: Dario Endara

2. Je nagels!

Je kan het beste de dag voor de bruiloft je nagels lakken en alleen voor de zekerheid een nagellak remover op de dag van je bruiloft mee nemen. Als je op de dag van je bruiloft je nagels lakt loop je het risico dat ze er niet mooi uit zien en je vlekken op je trouwjurk krijgt. Lees ook: 10 verschillende soorten manicures voor de bruid.

Foto: Aniela Fotografía

3. De auto waarmee je naar de bruiloft gaat

Waarschijnlijk heb je de auto waarmee je naar de bruiloft gaat al maanden van tevoren geregeld. Toch is het wel handig de dag voor de bruiloft nog even na te gaan of degene die je ophaalt wel van tevoren zal tanken en de juiste tijd heeft doorgekregen. Je wilt niet te laat op je bruiloft komen omdat je chauffeur is vergeten te tanken of dacht dat hij er 3 uur moest zijn in plaats van 2 uur. Het is daarom belangrijk de dag voor de bruiloft even te controleren of dit allemaal goed is afgesproken.

Foto: Cfoto

4. Ontharen

Wanneer je nog niet de geweldige technieken van ontharen via een laserbehandeling hebt ontdekt raden wij je aan jezelf helemaal te ontharen de dag voor de bruiloft. Je kan het beste je scheermesje achterwegen laten en je (laten) harsen Door te harsen voorkom je stoppeltjes of een geïrriteerde huid op je bruiloft.

Foto: Cheesiness

5. Alle details met je wedding planner doornemen

Ook al heeft je wedding planner waarschijnlijk alles tot in de puntjes geregeld toch is het goed om de dag voor de bruiloft alles nog een keer door te nemen. Op de dag van de bruiloft erachter komen dat iets niet helemaal is zoals je in gedachten had zou jammer zijn. Om dit te voorkomen is het goed om alle details nogmaals te bespreken. Zo weet je zeker dat op de dag van je bruiloft alles tot in de puntjes geregeld is.

Foto: Simone Bruidsfotografie

6. Je reisschema met de fotograaf doornemen

Het is goed om de dag voor je bruiloft een aantal punten met je fotograaf door te nemen. Bijvoorbeeld hoe laat je precies op de locatie van de bruiloft aankomt, of hij foto’s zal maken tijdens het klaar maken voor de bruiloft en of er nog bijzondere dingen zijn die je nodig hebt voor de foto’s. Op de dag van de bruiloft zijn er duizenden dingen waar je aan moet denken dus is het handig dit van tevoren duidelijk te hebben zodat je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Foto: Miguel Beltrán
Fotos: José Alfredo Lerma, Pepe Orellana, Pablo SarachoCheesiness, Miguel Beltrán, Aniela Fotografía, Petul Angeles

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie