7 bruiloft situaties die onvermijdelijk zijn!

Je hebt je suf gepland, elk scenario doorlopen, aan elk detail gedacht; jouw huwelijksdag kan niet meer stuk! Je hebt een duidelijk beeld van hoe je de dingen wilt hebben en (drama!) ook heel duidelijk hoe je ze niet wilt hebben. Helaas zullen er altijd dingen zijn die je niet kunt plannen of simpelweg niet kunt voorkomen.

Bereid je er daarom op voor dat één of meerdere van onderstaande situaties hoogstwaarschijnlijk ook op jouw perfect geplande dag kunnen gebeuren.

foto: Fotosolo

1. Je zult meer nerveus zijn dan verwacht en ook een traantje laten

In het dagelijks leven lijkt het of geen enkele emotie je raakt en ook huilen komt in jouw woordenboek niet voor. Tot vandaag. “Ik nerveus? Wel nee! Nou ja, als je dan tóch een valiumpje hebt?”, “Ik ga niet huilen, ik ga niet huilen… ZAKDOEK!” Je kan het je niet voorstellen, maar grote kans dat ook jou dit zal overkomen.

foto: Arma Fotografie
foto: Trouw Trendy

2. Het moment dat je voet richting het altaar zet vergeet je van alles

Je had het nog zo geoefend: loop rustig en ontspannen, stap niet op je jurk, laat je vader jou een arm geven (en niet andersom), schenk iedereen je mooiste glimlach, hou het boeket niet krampachtig vast etc. Pas achteraf zal je je bedenken dat het net iets anders is verlopen. Maar wat maakt het uit, iedereen vond je beeldschoon en het altaar heb je gehaald.

foto: FotoBelle
foto: Luther Fotografie

 3. Je kunt niet iedereen de aandacht geven die je zou willen

Je kan je nog zo hard je best doen, helaas zullen er altijd mensen zijn waar je niet meer dan twee woorden mee wisselt of waar je zelfs helemaal niet aan toe komt om mee te praten. Maak je geen zorgen, gasten begrijpen dit. Velen hebben in jouw –helaas toch knellende- bruidsschoenen gestaan. Na de bruiloft is er ruimschoots de gelegenheid iedereen voor hun aanwezigheid te bedanken.

foto: Dario Endara Photography

4. Je zult niet écht aan eten toekomen

Je maag knort van geluk en je mond is te druk van het lachen om ook maar iets te eten. Verwacht dus niet uitgebreid te kunnen tafelen. Vandaag maakt het niet uit, eten doe je wel een andere keer!

Kleine tip: vraag een goede vriendin je eraan te herinneren wel iets te eten, zeker als de champagne je goed smaakt.

foto: Mooibelicht Fotografie
foto: Trouw Trendy

5. Je wilt niet dat de dag voorbij is

Met de beste echtgenoot ter wereld aan je zijde en omringt door je beste vrienden geniet en feest je als nooit te voren. Mag deze dag alsjeblieft eeuwig duren? Helaas, ook aan sprookjes komt een einde.

foto: Jesse van Kalmthout Fotografie
foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie

6. Er is altijd iemand die iets te diep in het glaasje kijkt

Er zal altijd iemand zijn die iets meer drinkt dan dat je zou willen. Belangrijk is dat jullie als bruidspaar de alcohol inname controleren en dat deze persoon zich niet misdraagt of de andere gasten ergert. Laat hem/haar genieten op zijn manier. Het is tenslotte feest!

foto: Jesse van Kalmthout Fotografie

7. Je spreekt je kersverse echtgenoot nauwelijks

Behalve veel verliefde blikken, een enkele traan en te weinig kussen zullen jullie weinig one-to-one time hebben. Je zult razend druk zijn met je aandacht over je vrienden en familie te verdelen. Na afloop zal je echter alle tijd hebt om de dag met hem te bespreken (en nog beter: mét foto’s en video’s).

foto: Fotosolo

Kortom, kwel jezelf niet met allerlei “what-if´s” in de aanloop naar je bruiloft. Wat gebeurt, gebeurt en onthoud dat er voor alles een oplossing is, altijd! Geniet van jullie trouwdag, deze is uniek en eenmalig. Wat je bij zal blijven zijn de mooie momenten die in onvergetelijke herinneringen zullen veranderen.

Op de hoogte blijven van al onze artikels? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie