7 dingen die je alleen begrijpt wanneer je al jaren een relatie hebt

Stelletjes die al jaren samen zijn hebben waarschijnlijk weleens de vraag gehoord of het niet saai is om al zo lang samen te zijn, na een tijd wil je toch wel iets nieuws? Maar die mensen begrijpen niet dat een lange relatie ervoor zorgt dat je mentaal, emotioneel en spiritueel steeds dichter naar elkaar toe kan groeien. Dit heeft tijd en geduld nodig, zo iets creëer niet in een week of een maand. Stellen die al jaren samen zijn begrijpen dit en weten dat ze niet vele relaties nodig hebben om te zien dat dit échte liefde is.

Foto: Merel Soydas

Met één blik kan je vaak al zien wat vriend denkt, en andersom ook. Jullie voelen elkaar perfect aan en denken over veel hetzelfde. Zo lang samen, dat is toch saai? Maar jullie weten dat dit niet het geval is, de jaren waarin jullie een relatie gehad hebben waren warm, intens en met ontzettend veel plezier. Wat zijn de dingen die alleen jullie begrijpen? Kijk naar deze lijst, welke punten herken jij maar al te goed?

1. Je weet dat er iets gaande is zonder dat hij er iets over heeft gezegd

De manier waarom hij kijkt, zijn gebaren en houding.. je weet dat er iets mis is zonder dat hij er ook maar iets over heeft gezegd. Probeer hem te helpen met wat hem bezighoudt, het maakt niet uit wat het is. Welke situatie dan ook, je staat voor hem klaar. Lees ook: Deze 10 magische zinnen horen bij iedere relatie!

Foto: de Kievit Bruiloften

2. Een discussie is niet het einde van de wereld

Wanneer een stel net samen is kan een ruzie ervoor zorgen dat ze de relatie beëindigen. Jullie hebben geleerd oplossingen te vinden, elkaar te begrijpen en er zo sterker uit te komen. Jullie blijven samen in goede en slechte tijden en weten het belang van een discussie op zijn tijd. Vaak komen jullie zo dichter tot elkaar. Ook interessant: Hoe haal je het beste in elkaar naar boven? 7 tips!

3. Je hebt het liefst een rustige avond met je vriend

Je geniet van elke minuut dat je met je vriend bent, zo zijn in jullie relatie de jaren voorbijgevlogen. Elke gelegenheid dat jullie samen een film kunnen kijken, samen kunnen koken of gezellig kunnen kletsen grijpen jullie aan. Dit zijn de perfecte momenten om van elkaar te genieten en daarom kan een rustig avondje samen juist een perfecte bezigheid zijn. En tijdens zo’n avond kun je kiezen tussen deze 54 films om te kijken met je partner.

Foto: Mon et Mine

4. Wanneer je niet met hem bent vraagt iedereen waar hij is

Spreek je gezellig met je vrienden of familie af? Dan vraagt iedereen waar hij is. Voor jou zijn de vragen of jullie al gaan trouwen en of jullie al samenwonen niet meer ongewoon. Na zo veel jaren weet jij precies hoe je op een beleefde manier antwoord moet geven op deze vragen. En over trouwen gesproken, deze 5 signalen geven aan dat het aanzoek nadert!

5. Je hoeft niet de hele dag te horen dat hij van je houdt, dat weet je

Jij bent niet het soort meisje dat haar vriend smeekt om meerdere malen per dag ik hou van jou te zeggen. Jij weet en voelt dat jullie een sterke band hebben en er geen woorden aan te pas hoeven komen om jullie gevoelens voor elkaar uit te drukken. Op bepaalde momenten zegt zijn liefdevolle blik meer dan duizend woorden.

6. Hij is deel van de familie

Als er plannen binnen de familie worden gemaakt voor bijvoorbeeld vakantie, verjaardagen en kerst is je vriend altijd onderdeel van deze gelegenheden. Iedereen weet dat hij met je mee zal gaan want hij is niet meer alleen deel van jouw leven maar ook deel van de familie. Je weet ook als hij niet mee zal gaan dat je hem zal missen want jullie hebben niet alleen een relatie maar hij is ook je beste vriend. Ontdek ook: Is jullie relatie op het punt aangekomen om te trouwen? Doe de check!

Foto: de Kievit Bruiloften

7. Je weet hoe je hem moet verassen

Sommige vrouwen weten niet wat ze hun vriend moeten geven wanneer het zijn verjaardag is of een andere belangrijke dag, maar jij weet hét perfecte cadeau en weet precies hoe je hem hiermee moet verassen. Elk jaar wordt dit steeds beter en zijn dit de momenten waar jullie gezamenlijk naar uitkijken.

Foto: Mon et Mine

Veel mensen denken dat een lange relatie gelijk staat aan gewenning, routine en saaie eentonige dagen. Maar jij, degene die dit leven al jaren leeft, weet dat dit niet altijd het geval is. De sleutel tot een goede relatie zit vaak in de toewijding, problemen overwinnen en hiervan leren. Tegenwoordig zijn relaties kwetsbaar en gaan stellen al uit elkaar om het minste of geringste. Wat jullie hebben is een goed voorbeeld van een sterke relatie.

Auteur: Jeltje Vanger

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie