7 Instagramaccounts voor de beste wedding inspiratie

De gemiddelde Nederlander besteed al gauw zo’n 1 uur per dag aan social media. Twitter, Facebook en Instagram zijn hier favoriet. En aangezien multitasking een must is in ons drukke bestaan, hebben wij hier een lijstje met de meest inspirerende Instagramaccounts van nu. Blijf op de hoogte van het leven van je vrienden, celebs, lekker eten, en de mode en bekijk ondertussen de trends in bruiloftwereld. Wat wil je nog meer?

1. Omdat kant altijd goed is

Grace Loves Lace

De perfecte jurk vinden, is vooral heel veel jurken zien. Want wat vind je eigenlijk mooi? Wat is in? En wat staat mooi bij jouw figuur? Modeontwerper Grace laat haar adembenemende en handgemaakte jurken, prachtige schoenen, knappe modellen, runway fashion en draagbare designs op haar Instagram zien. We love Grace!

2. Een flinke dosis vrolijkheid

Loverly

https://www.instagram.com/loverly/

 

Loverly zit bovenop de bruilofttrends, is positief en heeft een heerlijke Instagram waar je uren doorheen kunt scrollen. Droom weg bij mooie bloemen, prachtige jurken, heerlijke taarten en veel meer.

3. De fotoshoot

Weddingsparrow
https://www.instagram.com/weddingsparrow/

 

Ben je nog op zoek naar fotoinspiratie? Wat voor stijl wil je? Welke fotograaf past daarbij? Wat is hip en hoe heurt het eigenlijk? Deze Insta staat bomvol prachtige, realistische en romantische weddingfotografie. Veel licht, liefde, knappe koppels en een dosis romantiek.

4. Omdat anders vaak nóg leuker is

Festival Brides

https://www.instagram.com/festivalbrides

Dat wij van Zank You niet altijd het traditionele pad volgen, mag bekend zijn. Gelukkig is er online ook een flinke dosis niet-traditionele inspiratie te vinden, onder andere bij Festival Brides. Laat je inspireren tot andere, gekke, bijzondere, mooie bruiloften, vieringen, mode en locaties. Uit de box denken is goed en vermindert stress, dus scroll maar fijn door de timeline!

5. Als je haar maar goed zit

Myra Callan

https://www.instagram.com/myracallan/

Myra Callan is dé ontwerper voor haarmode accessoires. Of je nu een bloemenkrans, een simpele speld of een mooie sluier wilt, ze maakt het allemaal, en het is prachtig. Uniek, fijn en hemels. En als je nog op zoek bent naar mooie lingerie voor de huwelijksnacht, kun je ook nog eens bij Myra terecht. Droom weg bij de prachtige setjes!

6. Een goed begin is het halve werk

Rose and Ruby

https://www.instagram.com/roseandruby_com/

Prachtig papier, mooie enveloppen, de chicste letters en designs. Rose maakt de meest zoete en luxe uitnodigingen voor ongetwijfeld fantastische bruiloften. Afgewisseld met foto’s van Rose’s kantoor, outfits en surroundings doet deze Instagram ons een beetje dagdromen over Rose’s leven.

7. De grote vraag

How He Asked

https://www.instagram.com/howheasked/

Hoewel het misschien alweer lang geleden lijkt, was het mooiste moment misschien wel het moment dat hij je ten huwelijk vroeg. Met jou zijn er duizenden andere gelukkige dames die ook ten huwelijk zijn gevraagd. En waarom zouden we daar niet een gezamenlijke Instagram van maken? Een heerlijke dosis blijheid op je timeline!

8. Inspiratie voor je speech

Love Quotes
https://www.instagram.com/love.quotes/

Jij weet waarom je zoveel van hem houdt, maar om dat nou goed in woorden uit te drukken is soms best lastig. Volg deze hopeloos romantische Instagram met de meest mooie liefdesquotes. Jouw speech wordt zo een eitje!

9. Wegdromen bij verre oorden

Paradise
https://www.instagram.com/paradise/

Samen ontsnappen na de viering? Of goed voorbereid de backpack pakken en een maand rondreizen? Wat je huwelijksreis ook wordt, je inspiratie begint op Instagram. Laat je inspireren door deze prachtige bestemmingen van Paradise. De naam zegt alles.

Hoewel het plannen van een bruiloft soms veel stress kan opleveren, is het vooral heel leuk. Deze Instagrams laten zien waarom het ook al weer zo leuk is, en geven je een dosis inspiratie om weer verder te gaan. Veel plezier!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie