9 manieren waarmee je een ​​vrouw echt gelukkig maakt: Lieve mensen, tijd om notities te maken!

Het zijn de kleine dingen die ons gelukkig maken. En we praten niet over de materiële, maar die dingen zoals een glimlach, een knuffel en liefde! En het natuurlijk geen geheim, bij Zankyou houden we van de liefde! Dus ontdek hier wat de 9 dingen zijn die een man moet doen om zijn vrouw gelukkig te maken!

Foto: Jesse van Kalmthout

1. Laat haar lachen

Precies. Er is niet veel nodig om de dag van een vrouw een beetje beter te maken. Als we thuiskomen van een lange dag kunnen we weer opfleuren door humor!

2. Luister naar haar!

Soms willen we gewoon op de bank hangen, vertellen over wat we zien op televisie, hoe onze dag was, met wie we hebben gepraat en misschien zelfs wel over het meisje achter de kassa van de supermarkt waar we zojuist boodschappen hebben gedaan. En ook al maakt het jou helemaal niets uit, het feit dat je luistert en antwoord geeft is op dat moment al genoeg!

Foto: Melike Doganbas

3. Het gaat om de details

We zeiden het in het begin, we hechten niet veel waarde aan de grote geschenken, maar juiste aan de kleine! Bijvoorbeeld een romantisch etentje bij kaarslicht of misschien een picknick in het park. Gemakkelijk en eenvoudig!

4. Het werk thuis…

Het verdelen van het huishouden is belangrijk! Als jullie samen gaan wonen moeten jullie zorgen voor goede communicatie en zullen jullie allebei een steentje moeten bijdragen. Niets is vervelender voor de vrouw dan thuis te komen in een onopgeruimd huis, help mee!

5. Jullie jubileum!

Een van de dingen die vrouwen sterk waarderen, is het herrineren van belangrijke data met haar partner. De eerste kus, de eerste date, jullie eerste jaar samen! En nee, we hoeven geen grote cadeau’s op deze dagen, het simpel onthouden is genoeg!

Foto: Simone Bruidsfotografie

6. Ontdek haar hobbies

Interesse tonen in wat wij leuk vinden is heel belangrijk! Maar dit geldt voor alle relaties, toon interesse in elkaars hobbies! Jullie kunnen geheel nieuwe werelden ontdekken, waar een middagje op de voetbal een tijdje geleden nog een hell leek vind je het nu stiekem best wel gezellig…

7. Help haar en bied advies

Het gaat om de energie die hij in jullie stopt. In jou, in jullie relatie, en de tijd die hij in zichzelf stopt om de beste man naast jou te zijn die jij je maar indenken kan. Niets belangrijkers dan een man die zijn vrouw ziet staan en helpt.

8. Kook voor haar!

Niets zo sexy als een man die zijn weg weet in de keuken.

9. Merk de kleine dingen op

Iedereen wil dat zijn partner hem/haar opmerkt. Nieuw kapsel? Nieuwe kleren? Een kilootje afgevallen? Nieuwe lingerie? Zeg iets om onze inspanningen te erkennnen want we hebben het (gedeeltelijk) voor jou gedaan.

Foto: Mon et Mine

Nu weet je de dingen die vrouwen écht gelukkig maken. Nog niet uitgelezen? Bekijk ook de volgende artikelen:

Ben je gelukkig? Deze 5 vragen helpen je dat te ontdekken! | 9 dingen die elke bruid wilt horen op de grote dag | 5 geheimen voor perfecte relaties 

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie