NL Login
NL

A Wonderful Wedding Weekend

 

Foto: Elizabeth Anne Designs: elizabethannedesigns.com/blog

Jullie trouwdag, het belooft de mooiste dag van jullie leven te worden. Bruidsparen zeggen vaak: “de dag is echt zooo voorbijgevlogen, maar wat hebben we genoten”! Zonde om iets zo snel voorbij te laten zijn, waar je vaak al meer dan een jaar van te voren naar toe leeft, wat je meestal maar één keer in je leven doet en waar je nog jaren en jaren met veel plezier op terug gaat kijken! Vandaar het concept ‘Trouwen in het Buitenland, Heerlijk Dichtbij’. De mooiste dag van jullie leven die mag toch wel een eeuwigheid duren?

  • Locaties

Een schitterend weekend valt of staat bij de locatie! Is er genoeg slaapplek voor de daggasten? Kunnen jullie er feest vieren voor nog meer gasten? Hebben jullie de locatie exclusief voor het weekend? Is er genoeg privacy? Dat zijn enkele vragen die je kunt stellen bij het zoeken van de geschikte locatie voor een weekend bruiloft! Ik hoor jullie al denken: “een weekend bruiloft dan moet ik zeker een groot budget hebben?” Die gedachte wil ik graag meteen ontkrachten! Met een gemiddeld budget is het al mogelijk op deze schitterende plekken, een heel weekend lang te genieten met jullie dierbaren!

Hieronder een glimp van enkele gave locaties die bij het concept ‘Trouwen in het Buitenland, Heerlijk Dichtbij’ horen:

Foto: Mon et Mine Bruidsfotografie: monetmine.nl

Meer weten over de locaties en de mogelijkheden, lees dan snel over Trouwen in het Buitenland, Heerlijk Dichtbij.

  • Planning

Tijdens een weekend bruiloft kunnen jullie ervoor kiezen om op vrijdag aan het einde van de middag met al jullie ‘weekenddaggasten’ op de locatie te arriveren. Een overheerlijke kookworkshop voor de eerste avond is een erg leuk idee.  Zo kan iedereen elkaar snel en op een leuke persoonlijke manier leren kennen! Eventueel kan een gedeelte van de groep alvast wat hapjes voor de volgende dag maken of lekkere ambachtelijke taarten voor tijdens het toastmoment.

De volgende ochtend kunnen jullie heerlijk met z’n allen ontbijten, de dames waarschijnlijk iets korter, want die gaan zich gezellig met z’n allen optutten. Hoe leuk is dat om met je vriendinnen te delen?! En voor wat betreft de zenuwen, je vriendinnen kunnen je goed afleiden! In de middag gaan jullie op je gemak trouwen, heerlijk buiten! Samen met de zelfstandige trouwambtenaar, die speciaal vanuit Nederland voor jullie is gekomen, volgt er een bijzondere en intieme ceremonie. Jullie kunnen ervoor kiezen om naast jullie directe dierbaren (die jullie hebben uitgenodigd om het hele weekend te blijven) ook andere vrienden en familieleden uit te nodigen om ’s avonds met jullie te eten en te feesten! Jullie hebben alle ‘rust’ en privacy, zodat jullie helemaal jullie eigen gang kunnen gaan! En de volgende ochtend …. kunnen jullie napraten, lachen en zeggen hoe heerlijk het was dat jullie een heel weekend met z’n allen op zo’n bijzondere plek hebben mogen doorbrengen!


 

Guest blogger:  Weddingplanner  het Bruidsmeisje. Vivian ter Huurne is expert op het gebied van bijzondere, creatieve en persoonlijke bruiloften die net even anders dan anders zijn..

Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie