NL Login
NL

Abama Golf & Spa Resort: trouwen op Tenerife!

Heb je er ooit aan gedacht je bruiloft te vieren naast een prachtige klif? Dat hoeft niet bij een droom te blijven. Als je je bruiloft op Tenerife viert, of als je een op zoek bent naar een resort op Tenerife om je bruiloft of een romantische huwelijksreis te vieren, dan is Abama Golf & Spa Resort de ideale plek!

Abama Golf & Spa Resort is van de meest exclusieve resorts op Tenerife. Foto: Abama Golf & Spa Resort

Gelegen in het exclusieve gebied van Guía de Isora, met een spectaculair uitzicht op het eiland La Gomera, lijkt dit resort op Tenerife op een Moors fort dat bestaat uit een gebouw in verschillende hoogtes gebouwd, met zwembaden, watervallen en subtropische planten. Het perfecte paradijs voor uw bruiloft.

Abama Golf & Spa Resort is van alle gemakken voorzien voor jullie huwelijksreis. Foto: Abama Golf & Spa Resort

Abama ook de ideale plek om van uw huwelijksreis op Tenerife te genieten, met een duidelijke Afrikaanse invloed in de decoratie, 469 kamers en suites, een beachclub, een spa van meer dan 2.500 m2, negen zwembaden (twee natuurlijke en één uitsluitend voor volwassenen) en een tennisclub.

Abama Golf & Spa Resort is de beste plek om van je huwelijksreis of een romantisch weekendje weg te genietenes. Foto: Abama Golf & Spa Resort

Wat is voor vrouwen het belangrijkste als het gaat om het kiezen van de trouwlocatie? Niet alleen moet de plek zelf een sprookje zijn, maar ook moeten de gasten kunnen genieten van de plek en van het eten. Als je besluit om jullie bruiloft te vieren bij Abama op Tenerife, geniet je niet alleen zelf van de hoogste kwaliteit faciliteiten, maar ook jullie gasten kunnen meegenieten van de kwaliteit van het restaurant: de keuken wordt bestierd door Martin Berasategui, Michelin-ster kok van 2010.

Nog niet helemaal overtuigd dat je je bruiloft op Tenerife wilt vieren? Misschien kan dit je over de streep trekken: als je besluit te trouwen bij Abama, heb je gegarandeerd goed weer: Tenerife heeft een mild klimaat en het hele jaar door lente, met een gemiddelde temperatuur van 22 graden en meer dan 3000 uren zon per jaar. Waar ze ook vandaan komen, je gasten zullen hier zeker van genieten!

Abama Golf & Spa Resort is één van de meest spectaculaire plekken op Tenerife om je bruiloft te houden. Foto: Abama Golf & Spa Resort

Ook als je je op je huwelijksreis wilt omringen door de mooiste landschappen, is dit resort op Tenerife een goede optie voor jou. Het Abama Golf & Spa Resort bevindt zich op een terrein van 160 hectaren met een hoogteverschil van 315 meter en wordt omringd met subtropische flora. Tot 90.000 verschillende soorten bomen en 300 soorten struiken en planten omringen het complex dat is gebouwd door internationaal gerenomeerde architect Melvin Villarroel.

Het landschap dat dit resort op Tenerife omringd is werkelijk spectaculair. Foto: Abama Golf & Spa Resort

Indrukwekkende landschappen, goed verzorgde kamers, een keuken van hoge kwaliteit en verschillende fijne plekken om van de tijd met je partner te genieten. Dat is wat het resort op Tenerife Abama Golf & Spa te bieden heeft. Waar wacht je nog op? Zeg “Ja ik wil!”.


 

Contact opnemen: Abama Golf & Spa Resort
Website :Abama Golf & Spa Resort
Tel. : +34922126843/+34902105600
E-mail: filipa.carvalho@ritzcarlton.com
Adres: Carretera General TF-47 Km9 Guía de Isora, Tenerife

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie